Twitch için yardım

dystopialol

Centipat
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve sanırım sorunum için en uygun yer burası.
Öncelikle yeni bir setup kurdum ve yeni bir internet çektirdim.
Sormak istediğim iki soru var bu sistem ve internetle 1080 p yayın yapabilir miyim?
Ve 1080 p yayın yaparken EUW LOL serverinde kaç ping alırım?
Sistemim.
AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz, RTX2070 Super 8 GB, 16 GB RAM, 512 GB M.2 SSD, 1 TB HDD, Aerocool sıvı soğutma ve 750 Watt güç kaynağım var.
İnternetim ise: TürkNet 75 Mbps ve 5 MB upload.
Bir yandan kayıt yapıp bir yandan 1080 p yayın vermek istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
5 mbps upload 1080P 60 fps yayın vermez. Sana önerim 648p 60 Fps yayın yapman ve bitrate'i 3000 civarında vermen. 5Mbps upload ile 5000 bitrate verirsen oyuna vereceğin upload kalmaz. EUW serverine kalan 2mbps'lik bir upload yeterli olur mu bilemem tabii. Ama denersin, fps fazlaysa bitrate'i azar azar düşürürsün. Sistemin kaliteli bir yayın için fevkalade ama upload hızın maalesef değil.

Son düzenleme:
Yayın işinden anlamam ama şunu söyleyebilirim: 0,8 Mbps upload ile EUW sunucusunda sorunsuz oynayabiliyorum.
Turknet'in verdiği 3Mbps upload ile yayın yapmaya çalışıp 1700 bitrate veriyorum. Çoğu oyunda pingim 120'nin altına düşmüyor. Turknet'in uploadı çok sarsıntılı belki de bilemem ama ben çoğu oyunda 1.3mbps uploadda sorun yaşadığımı belirteyim. (ISS: Turknet)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı