sergencetn
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 sene öncesinde benim Google hesabım çalındı ve o gün bugündür doğrultamadım bir türlü bilgisayarı. İlk zamanlar her hesabıma giriliyor ya da girilmeye çalışılıyordu. Twitter'da saçma sapan RT'ler, YouTube'da oyun hilesi video yüklemeleri gırlaydı. Hatta YouTube hesabım kapatılmıştı 6-7 ay sonra geri alabilmiştim. Sonrasında çoğunun şifresini değiştirdim 2 kademeli doğrulama oluşturdum vs. hiçbirinde bir sıkıntı kalmadı. Fakat bu 3 uygulamaya çözüm bulamıyorum 50 kere şifre de değiştirsem sürekli hesabıma giriş yapılıyor fakat Steam 2 kademeli doğrulamadan dolayı giremiyorlar hesabıma. Ya da girebiliyorlar mı bilmiyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor. Twitch'de ise şifremi sürekli değiştirmeme rağmen Amazon Prime aboneliğim her ay farklı birine gidiyor, farklı insanlar takip ediliyor. Kaspersky ile tarama yaptım, Malwarebytes ile tarama yaptım fakat herhangi bir virüs vs. bulunmuyor. Kökten nasıl kurtulabilirim acaba? Öncelik mümkün olduğunca format olmasın lütfen yedeklemem gereken çok dosya var ve bunun için çok bir zamanım yok.
Son düzenleyen: Moderatör: