Twitch yayın izlerken donmalar

Mete One Zero

Femtopat
Yer
İstanbul / Esenyurt
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İnternetimde hiçbir sorun yok. Zaten Twitch'teki tüm yayınları donmadan izleyebiliyorum fakat tek bir yayına gelince sürekli donuyor ve bir türlü izleyemiyorum. Zaten izlemek istediğim yayın da o. Normalde hiçbir sorun olmuyordu, yayın veya yayıncıda da bir sorun yok, bir türlü çözemedim.

İnternetimde hiçbir sorun yok. Zaten Twitch'teki tüm yayınları donmadan izleyebiliyorum fakat tek bir yayına gelince sürekli donuyor ve bir türlü izleyemiyorum. Zaten izlemek istediğim yayın da o. Normalde hiçbir sorun olmuyordu, yayın veya yayıncıda da bir sorun yok, bir türlü çözemedim.

VPN kullanarak dener misin?

Hangi yayıncıyı izlerken sorun yaşıyorsun? Adını yazarsan ben de göz atıyım.
Sistem özelliklerin, internet servis sağlayıcın ve paket hızların nedir?

VPN kullanarak dener misin?

Denedim ve hala aynı şekilde devam ediyor.
Hangi yayıncıyı izlerken sorun yaşıyorsun? Adını yazarsan ben de göz atıyım.
Sistem özelliklerin, internet servis sağlayıcın ve paket hızların nedir?
Yayın bitti fakat tekrarını da izleyemiyorum . Yayıncı adı Ephaa , Bilgisayarım laptop , Ryzen 7 3700U , 512 GB Ssd , 8GB Ram , Amd Radeon RX Vega 10 , Servis Sağlayıcım Türk Telekom , paket hızım zaten çok düşük 0.5 upload , 7 download , 36 ping
Vallaha ben de elraenn izlerken sadece 1080P'de sorun yaşıyorum. Bayağı ISS ile sıkıntı çıkardım yoksa sorun onda mı 😃
Çok büyük ihtimalle :D

Son düzenleme:
Maalesef o internet hızı ile, kaynak kalite yayın izleyebilmene imkan yok. Tek kişi için en düşük 16 Mbps, birden fazla kişi kullanıyorsa en düşük 24 Mbps hız ile istikrarlı bir izleme sağlayabilirsin.

İşlemci tarafındaki takılmaları azaltmak için, Edge tarayıcısını önerebilirim. Geçenlerde bir konuda görüp, tekrar Chrome geçtim. Chrome son sürümlerde, video oynatıcılarda anormal kullanım değerleri görüyor. Bir sorunu var gibi ve daha çözülmemiş.
Yayını biraz gecikmeli ve donmadan izlemek istiyorsan, bağlantıdaki uzantıyı kullanabilirsin. Yayını Twitch geçmiş video'dan, 5-10 saniye civarı bir gecikme ile veriyor.
Söylediğin yayıncının partnerliği yok. Bu yüzden en yüksek kalite ayarında izliyorsun. Yani İnternetin 6000 bitrate bir yayını izletmeye yetecek kadar hızlı değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı