Twitch yayın yapmak için nasıl bir sistem gerekli?

Emre.HS09

Kilopat
Merhaba. Twitch de küçük yayınlar açmayı istiyorum. Henüz denemedim, elimde çok güçlü olmayan bir laptop var. Acaba CS:GO , Fortnite gibi oyunlar oynayarak yayın yapmam için nasıl bir sistem gerekli? Ayrıca yayın yapmak için iki bilgisayar mı gereklidir? Pek iyi değilim de bu konuda [emoji846]. Öyleyse bir laptopbum daha var ondan soruyorum :) Şimdiden teşekkürler

Dostum telepati yöntemiyle laptop'unun özelliklerine erişmeye çalıştım olmadı. Yazabilir misin acaba?
Ekran kartı : Nvidia MX150 2GB
İşlemci : i5 8250U 1.80-3.70 GhZ
Ram : 8GB
HDD : 1 TB 7200 RPM
SSD yok
Biliyorum bayağı düşük bir laptop ama yinede soruyorum. Normalde oyunlarda sıkıntı yok da zaten yayın acsam düşük ayarlarda oynarım. Eğer olmayacaksa bari hangi oyunu oynayabileceğimi söyleyin :).
İnternete gelince pek sıkıntı yok zaten Türkiye'de yaşamıyorum.

Son düzenleme:
O kadar da kötü değil. 600p, 720p de yapılabilir bence. Ama işlemcini sürekli Max. Frekansta kullanman lazım.

ben quad 9550 4 ram gt 430 ile csgo yayını yapıyordum ekrankartından dolayı fps düşüktü internetinin de en az 1.5 upload olması lazım ("bendek 0.60 dı acı çektim");

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı