Twitch Yayıncılığı için 6000 TL Sistem Önerisi

Glarious

Centipat
Black Friday gününü bekliyorum. Twitch YouTube gibi platformlar üzerinden yayın yapıp oyun oynamak istiyorum. PUBG, CS gibi oyunlar ağırlıklı olarak günümüzün kaliteli oyunlarınıda yayında sorun çıkartmadan oynayabilmek istiyorum. Monitör bütçeye dahil değil. Elimde Corsair 2x8 16 GB 3000MHz RAM ve Corsair MP510 480GB M.2 SSD var HDD ihtiyacım yok. Fikirlerinizi bekliyorum.

Elindeki SSD den bir tane daha al. Tek 480GB yetmeyebilir. İşlemci olarak Ryzen 5 3600 öneririm. 3.nesil bir işlemci oldukça işini görecektir. Ekran kartı olarak Sapphire RX 5700 XT Nitro+ bu kart ile ultra ayarlarda oynayamayacağın oyun olmaz. Ayrıca soğutma performansı oldukça başarılı. Anakart olarak Asus Rog Strix B450-F 3466MHz. Kasa-PSU olarak bir şey öneremeyeceğim onlardan anlamıyorum. :D

Bütçeyi arttırma şansın varsa bunu alabilirsin ancak artırma şansın yoksa 2060S öneririm ekran kartı olarak.
Screenshot_20191115-123918.png

200TL kadar aştım ama çok güzel oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı