Twitch yayını için internet önerisi

EvrimLaden

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, öncelikle altyapısı kötü bir yerde yaşadığımı söylemek istiyorum. Altyapı sorgulamaya girdiğimde 85 Mbps'ye kadar internet alabiliyorum fakat maalesef yaşadığım ilde fiber olmadığı için haliyle ev interneti fiyatları da pahalı oluyor. Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve internetimin bir tık iyi olması için ethernet kablosu tercih ediyorum.
Özetle fiyat-performans olsun, en azından 480p 30 FPS bir yayın yapabileyim.

Not: Taahhüt devam ettiği için Türk Telekom için bir öneriniz olursa güzel olur ve ayrıca TürkNet ve Millenicom yaşadığım yeri desteklemiyor.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, öncelikle altyapısı kötü bir yerde yaşadığımı söylemek istiyorum. Altyapı sorgulamaya girdiğimde 85 Mbps'ye kadar internet alabiliyorum fakat maalesef yaşadığım ilde fiber olmadığı için haliyle ev interneti fiyatları da pahalı oluyor. Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve internetimin bir tık iyi olması için ethernet kablosu tercih ediyorum.
Özetle fiyat-performans olsun, en azından 480p 30 FPS bir yayın yapabileyim.

Not: Taahhüt devam ettiği için Türk Telekom için bir öneriniz olursa güzel olur ve ayrıca TürkNet ve Millenicom yaşadığım yeri desteklemiyor.

Şimdiden teşekkür ederim.
Kablonet altyapısı var ise 100 Güldüren kampanyayı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı