Twitch yayınında ara ara FPS düşmesi

Hjiterisaky

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2020
Mesajlar
2.476
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, malum siteden yayın yapmaktayım 3 aydır fakat bir sorunum var. Tüm Twitch ayarlarım doğru olduğu halde 60FPS seçeneği aktifken yayınım CoD oyunlarının hepsinde menüde yani lobide yer yer 40'a kadar düşüyor ve bu da drop olmasına sebep oluyor, o kadar çok araştırdım ve bir sonuca varamadım ki gerçekten delirmek üzereyim, aynı sorun işlemciden verince olmuyor ama ben GPU'dan veriyorum çünkü işlemcim yetersiz. Neden kaynaklanıyor olabilir bu durum?

Şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Eki Görüntüle 710180


Maalesef hocam, neden çıkmıyor anlamadım :(
Genelde çık gir yapınca düzeliyor, dener misiniz?

Düzenleme: Olmazsa Twitch kanalınıza girip chati ayrı sekmede açın. Chat sekmesinin linkini kopyalayıp attığınız ekran görüntüsünde de görülen "Özel Tarayıcı Yuvaları" kısmına girin. Chatin gelmesi gerek.
 
Öncelikle OBS Studio kullanın, OBS Studio'yu açarken de yönetici olarak çalıştırın. Ayarlar-gelişmiş işlem önceliğini "normalin üstünde" ayarına çekin. Ayarlarda "çıkış" kısmında "çıkışı yeniden boyutlandır" ayarı tikliyse tiki kaldırın (onun yerine sadece video sekmesindeki çıkış çözünürlüğünü ayarlayın, 720P'nin üstüne çıkmayın).

Böyle denedikten sonra haber verin, umarım düzelmiştir.

Hocam R3 3100 ile yayın yapılır mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı