Twitch'de mobilden yayın yapılabilir mi?

MeteSamiI

Centipat
Katılım
30 Mayıs 2020
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle özellikleri yerlerde sürünen bir laptopum var i3 330M işlemci 4 GB RAM. Twitch yayınlarına başlamak istiyorum her şey hazır ama laptop üzerinden yayın başlatınca kullanılmaz hale geliyor. Bende telefondan iPhone XS Max yayın açıp dashboarda ikinci monitörden bakıp ana ekranımda video vb. izlemek istiyorum yayınımda. Yani laptopa yük bindirmemek istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Hiçbir fikrim yok bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yayın açmanın 1. kuralı bilgisayarının iyi olması lazım maalesef. Twitch değilde belki İntagram'dan açarsın o da oyun yayınıysa izleneceğini sanmam.
 
Şimdi şöyle bir durum var. Bir uygulama ile bilgisayardaki görüntüyü telefona kabloyla aktarabiliyorsunuz. Telefondan bazı yayın yapma araçlarından da bu görüntüyü Twitch'e verebilirsiniz teorik olarak. Bu görüntü aktarma uygulamasının adını şimdi hatırlamıyorum ama bulursam atarım. İşte bunu pratikte yaparken yayın kalitesi nasıl olur oralar biraz deneme yanılma yolu ile öğrenilecek şeyler. Kabloyla aktarma yapıldığından gecikme neredeyse olmuyordu ama iş yayın vermeyle nasıl olur bilemedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı