SECBEGENAL
Picopat
Cebine giren kazandığın her paranın vergisini vermen gerekir.Peki bağışlar? Bağışlardan vergi kesiliyor mu?
Cebine giren kazandığın her paranın vergisini vermen gerekir.Peki bağışlar? Bağışlardan vergi kesiliyor mu?
Peki ne yapmam gerek? Vergi dairesine gidip böyle böyle yayın yapıyorum deyip anlatacak mıyım?Cebine giren kazandığın her paranın vergisini vermen gerekir.
Ayrıca vakıf ve derneklerin dışında bağış toplanması Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre yasaktır. Anca devlet izin verecek öyle toplarsa toplar. Ona da niye izin versin?Yaşadınız mı bu kadar eminsiniz? Bağış nasıl yasal değilmiş, isteyen bağış yapıyor. Yayıncılar parayı almadıktan sonra ne yapacaklar canlı yayını?
En az şahıs sirketi kurmak zorundasin. Evini ofis olarak gosteceksin. Ek olarak sirket vergisi, damga, gelir vergisi vb.vergiler de var. Fakat 18 yasindan kucuksun. Sirket kuramazsin.Peki ne yapmam gerek? Vergi dairesine gidip böyle böyle yayın yapıyorum deyip anlatacak mıyım?
Anladım teşekkürler.En az şahıs sirketi kurmak zorundasin. Evini ofis olarak gosteceksin. Ek olarak sirket vergisi, damga, gelir vergisi vb.vergiler de var. Fakat 18 yasindan kucuksun. Sirket kuramazsin.
Sirket kuramazsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.