Twitter 13 yaş kısıtlaması

Açık bir şekilde “bu hesabın oluşturulduğu tarihte bu yaş gerekliliklerini karşılamadığınızı belirledik” yazıyor.

Bu yüzden 13 yaşında olduğunuza dair bir kimlik gönderiyor olmanız bir fayda etmiyor.

13 yaşımda bile olmazsam Twitter hesabının açabildiğini okumuştum konuda.

2016 yılında aynısı başıma gelmişti, Google hesabım çöp olmuştu. Reşit olana kadar kendi doğum tarihini girme.

3 hafta kadar önce doğum günüm idi her zamanki gibi Twitter'i kullanıyordum.
Sonra doğum günümü girmek istedim ve Twitter'im bir anda kilitlendi.
Neyse sonra benim gibi birçok kişi bu sorunu yaşamış kimliğim resmini çekip yükledim ve beklemeye başladım.
Sonra alltaki maili aldım.

Eki Görüntüle 1665305

3 gün önce de alttaki maili aldım ve hesabıma giriş yapmayı denedim.

Eki Görüntüle 1665306

Ardından hesaba giriş yaptım ancak yine de canlandırma aracı gelmemişti mail de yazdığına göre 30 gün boyunca yapamazsam. Daha da erişim kazanamayacağım.

Eki Görüntüle 1665307

Hocam uygulamada hesap açarken bari yaşını 20 falan yapaydın 😄

Yanlış görmüyorsam mailde 24 saati bulabilir yazıyor.

Twitter kadar illet bir site yok. Benim de küfür yüzünden hesabım askıya alındı, nasıl bir ban atmışlarsa nereden hesap açarsam açayım bilgisayardan girince direkt tekrar kapatıyorlar. Format, VPN, IP sıfırlama ne varsa yaptım. Hatta farklı SSD'ye geçtim yine aynı. Umarım benim gibi ban yememişindir, sanırım bilgisayarı değiştirmediğin sürece tekrar kullanabilmenin imkanı yok.
Böyle bir şey mümkün değil.

Direkt anakarta ban attılar herhalde. Arkadaşta o yoktur bence sonuçta bir gün büyüyor insanlar.
Öyle bir ban atmaları mümkün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı