Twitter hesabımı kapatmak

Arkadaşlar merhaba. 2016 yılında bir Twitter hesabı açmışım ve saçma çok cringe dolu videolar yüklemişim. Hesap 2016'dan beri fotoğraf, video atmamış. Tweet beğenmemiş veya atmamış. Kısaca yıllardır kullanılmayan hesap. O zaman ki şifremi hatırlayamıyorum. Desteğe kapatmalarını beni taklit ettiğini söyledim. Kimliğimin fotoğrafını istediler. Yolladım detaylıca durumu yazdım. 3 gündür haber yazmıyorlar. Çok utanıyorum o hesabı gördükçe. Arkadaşlarım keşfederse alay konusu olacağım. Ne yapmalıyım?
Cevap gelecek şu şekilde;

Merhaba,

@HesapAdınız hesabının devre dışı bırakılması yönündeki isteğiniz bize ulaştı.

Devre dışı bırakmadan önce tam adınızı ve fotoğrafınızı onaylayabilmemiz için lütfen kimliğinizin (pasaport, resmi kimlik kartı veya sürücü ehliyeti) okunaklı bir kopyasını yükleyin. Bu bilgiler gizli tutulacak ve belgeleriniz silinecektir.

Belgelerinizi yükledikten sonra bu e-postaya aşağıdakileri belirterek yanıt verin:

  • @______________ hesabının sahibi benim.
  • @______________ hesabını ben oluşturdum.
  • Standart kurtarma yöntemlerini kullanarak hesaba yeniden erişim sağlayamadığımı onaylıyorum.
  • Aşağıdaki bilgileri onaylıyorum: "Yeminli ifade altında, temsil edilen kişi olduğumu."
Bilgilerinizi aldıktan sonra mümkün olan en kısa sürede konuyla ilgileneceğiz!

Teşekkürler,
Buradaki bilgileri doldurup yolladıktan sonra, bende 21 saat sonra gelmişti, hesabınızın devre dışı bırakıldığına ve 30 gün içerisinde sizin istemeniz halinde hesabın tekrar aktifleştirilebileceği, eğer istemez iseniz geri dönüşü olmayacak biçimde silineceği söylenecek. Ben bunu mailini dahi bilmediğim bir hesabım için kullanmıştım.
 

Geri
Yukarı