Malum iş yapmıyorum ki. Siyaset yorumu okuyordum yorumu gördüm hızla geçeyim derken elim çarptı.
17 yok mu? 17 aşağısı kesmez.
Maalesef hocam 17 çıkmadı daha söz çıktığı zaman size haber vereceğim.
Malum iş yapmıyorum ki. Siyaset yorumu okuyordum yorumu gördüm hızla geçeyim derken elim çarptı.
17 yok mu? 17 aşağısı kesmez.
Maalesef hocam 17 çıkmadı daha söz çıktığı zaman size haber vereceğim.
Twitter'da yanlışlıkla +18 bir linke tıkladığım için içime bir kuşku düştü. Telefonda Twitter'da gezerken yorumlarda yanlışlıkla linke tıkladım ama site daha açılmadan 1sn geçmeden siteyi kapattım. 6 tane av ile tarama yaptım. Kaspersky, ESET, Bitdefender, drweb, McAfee, Samsung içinde olan av. Hiçbiri virüs bulamadı hepsi temiz dedi. Sizce virüs var mıdır? Ya da başka denemem gereken bir yöntem. Instagram'da gezerken telefonun şarjı hızlı bitiyor ama arkada sürekli Kaspersky çalışıyor.
Hocam noktalama işaretlerini kullan yoksa ceza alıyorsun.Memnun olurum.
Hocam noktalama işaretlerini kullan yoksa ceza alıyorsun.
K
Kart bilgileri gitmemiştir değil mi?
Hocam maksimum ip ellerine düşer onlarla ile hiçbir şey yapamazlar.Twitter'da yanlışlıkla +18 bir linke tıkladığım için içime bir kuşku düştü. Telefonda Twitter'da gezerken yorumlarda yanlışlıkla linke tıkladım ama site daha açılmadan 1sn geçmeden siteyi kapattım. 6 tane AV ile tarama yaptım. Kaspersky, ESET, Bitdefender, Drweb, McAfee, Samsung içinde olan AV. Hiçbiri virüs bulamadı hepsi temiz dedi. Sizce virüs var mıdır? Ya da başka denemem gereken bir yöntem. Instagram'da gezerken telefonun şarjı hızlı bitiyor ama arkada sürekli Kaspersky çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.