Twitter'da +18 linkten virüs bulaşmış mıdır?

Twitter'da yanlışlıkla +18 bir linke tıkladığım için içime bir kuşku düştü. Telefonda Twitter'da gezerken yorumlarda yanlışlıkla linke tıkladım ama site daha açılmadan 1sn geçmeden siteyi kapattım. 6 tane av ile tarama yaptım. Kaspersky, ESET, Bitdefender, drweb, McAfee, Samsung içinde olan av. Hiçbiri virüs bulamadı hepsi temiz dedi. Sizce virüs var mıdır? Ya da başka denemem gereken bir yöntem. Instagram'da gezerken telefonun şarjı hızlı bitiyor ama arkada sürekli Kaspersky çalışıyor.

Hocam o kadar kısa süreden bir şey olmaz.

K

Kart bilgileri gitmemiştir değil mi?

Kart bilgileri gitmez gitse bile secure güvenlik sistemi çalınmış kredi kartlarına karşı korumalar var dert etme kartın patlamaz zaten alışverişlerde sanal kart kullanmıyorsan fiziksel kart kullanıyorsan o kart hep tehlike de olabilir sana tavsiyem sanal kart kullanıp ona ya sinir koy ya da kullanıma kapat aldıktan sonra.

Twitter'da yanlışlıkla +18 bir linke tıkladığım için içime bir kuşku düştü. Telefonda Twitter'da gezerken yorumlarda yanlışlıkla linke tıkladım ama site daha açılmadan 1sn geçmeden siteyi kapattım. 6 tane AV ile tarama yaptım. Kaspersky, ESET, Bitdefender, Drweb, McAfee, Samsung içinde olan AV. Hiçbiri virüs bulamadı hepsi temiz dedi. Sizce virüs var mıdır? Ya da başka denemem gereken bir yöntem. Instagram'da gezerken telefonun şarjı hızlı bitiyor ama arkada sürekli Kaspersky çalışıyor.
Hocam maksimum ip ellerine düşer onlarla ile hiçbir şey yapamazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı