Çözüldü Twitter'da trendler gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

331087

Hectopat
Birkaç saattir sosyal medya uygulamalarında sorun yaşıyorum. İnternetim gayet iyi olmasına rağmen YouTube, Twitter gibi yerlerde keşfet kısımları yüklenmiyor. Hiçbir ayara dokunmadım kendiliğinden oldu.

d.JPG

Çözüm
Yazmayı unutmuşum. Sorun yaşamaya devam edenler olabileceğinden yazıyorum şu anda. Sorunumu çözdüm. TwitterSupport sayfasını etiketleyerek sorunumu belirterek tweet attım. Bir gün içinde cevap geldi. Bir iki soru cevap şeklinde ilerledik. Yaklaşık iki gün içinde sorunum çözüldü.
Hocam bu bana da oldu fakat bendeki kendiliğinden düzelmişti. Uygulama dilini İngilizce yapıp denediniz mi?

Bir de şu yolu izleyip kontrol eder misiniz? (Ayarlar ve gizlilik > İçerik Tercihleri > Keşfet > Trendler yolundaki "Sizin için Trendler" ayarını açın.)

Uygulamayı zaten İngilizce kullanıyordum. Yine de Türkçe yaptım sonra tekrar İngilizce yaptım ama değişmedi. Diğer ayarı da yüz kere denedim ama sonuç aynı.
Lokasyonunuz da muhtemelen doğru ve Türkiye'dedir o zaman. Uygulama ayarlarından bir şey çıkmadı gibi. Hiç verilerini ve önbelleğini temizlemeyi denediniz mi?

Bir şey değişmedi hocam.

Son düzenleme:
Yazmayı unutmuşum. Sorun yaşamaya devam edenler olabileceğinden yazıyorum şu anda. Sorunumu çözdüm. TwitterSupport sayfasını etiketleyerek sorunumu belirterek tweet attım. Bir gün içinde cevap geldi. Bir iki soru cevap şeklinde ilerledik. Yaklaşık iki gün içinde sorunum çözüldü.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı