Twitter'ın geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

HETZ

Femtopat
Daha fazla  
Evet, konu net. Twitter'ın geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Twitter (artık eski adı) gücünü uzun vadede kayıp mı edecek? Yoksa bizi başka bir durum mu bekliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitter'in tahtını kaybedeceğini sanmıyorum.

Evet, konu net. Twitter'ın geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Twitter (artık eski adı) gücünü uzun vadede kayıp mı edecek? Yoksa bizi başka bir durum mu bekliyor?

Bence zaman ilerledikçe insanlar'ın bir kısmı Twitter'ı bırakıp başka platformlara yönlenecektir. Ancak temel kitlenin yani çoğu insanın Twitter'ı bırakacağını düşünmüyorum.

Elon Musk Twitter'ın içine etmese iyiydi ama popülaritesini kaybedeceğini düşünmüyorum. Twitter'ı diğer platformlardan ayıran bir özelliği algoritması, beğenilen tweetlere benzer tweetleri ana sayfamıza düşüren algoritması gerçekten çok iyi. Ayrıca anonim bir şekilde kullanabiliyor olmamız da Twitter'ı ayrı kılan özelliklerinden.

Alışkanlıkları değiştirmek kolay değil, ama Twitter rakibi uygulama yok. Threads kullanışlı değil. Instagram ve Tiktok birbiriyle rakip uygulamalar, ikisini de kullanan sayısı çok fazla. Çünkü tasarımları kullanıcıya hitap ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı