CharmQuell hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son zamanlarda çok fazla üstüne gidilen 21 yaşında birçok insandan kendini geliştirmiş yaşantısı 21 beyni ise 50 yaşındaki tecrübeli bir insana sahip bir beyni olduğunu düşmanına dahi açık ara prim vermek istemeyen insanlara köşeli şekilde iyi davranarak veya davranmayarak tamamen iyi niyetli kendi çapında iyi bir içerik üreticisi olduğunu düşünüyorum. Ve kendisini gerçekten şahsen çok seviyorum. Son zamanlarda yaşadığı talihsiz olaylar. Üstüne gidildiği karaktersiz insanların üstüne gitmesine rağmen bu kadar olgun ve mükemmel bir tavır sergilemesi gerçekten çok etkileyici. Bir depremzede olarak söylüyorum bunu çok kaliteli acısını içinde yaşayan yalnız kaldığında uzaklara dalıp ağlayan ama bunu insanlara yansıtıp prim denilmesinden çekinen bu kadar da düşünceli bir insan olduğunu düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşini iyi yapan bir YouTuber.

Yok ya art niyet değil ben sadece fikir belirttim, herkesin bünyesi farklıdır anlamında kimseye kinim veyahût nefretim yok. Yanlış anlaşıldıysam affola.

Charmquell tarzı beğendiğiniz bir kanal var mı?
az önce imzanı fark ettim, istemsizce güldüm :DD

Videoları güzel ve sarıyor ben seviyorum sevmeyeni de var bu aralar boş linç yedi annesi vefat etti için niye üzgün değilsin gibisinden biraz boş linçlerdi kimin ne yaşadığını bilemeyiz ama severek takip ediyorum.

Discord videosu güzel ama diğer denk geldiğim birçok videosu anlamsız ve kötüdür. Özellikle Toprak Koç videosunda, cringe olmuştum. Çünkü anlamsız bir şeyi çözmüştü.

Sevene, izleyene saygımız vardır.

Toprak Koç videosu sizin için anlamsız olabilir ama çok fazla kişi için anlamlı da olabilir. Bu tarz bir sürü videosu var. Her kesimden bir video çekiyor. Ayrıyeten zaten olayı bu. İnsanların zamanında merak ettiği ama araştırmaya üşendiği şeyleri vererek az da olsa eğlence ve gizem katıyor. Çekici ve merak uyandırıcı videolarından dolayı izleniyor. Bence içerikleri ve video kompozisyonu çok iyi olan bir YouTuber kendileri. Severek takip ederim aylardır.

Toprak Koç videosu sizin için anlamsız olabilir ama çok fazla kişi için anlamlı da olabilir. Bu tarz bir sürü videosu var. Her kesimden bir video çekiyor. Ayrıyeten zaten olayı bu. İnsanların zamanında merak ettiği ama araştırmaya üşendiği şeyleri vererek az da olsa eğlence ve gizem katıyor. Çekici ve merak uyandırıcı videolarından dolayı izleniyor. Bence içerikleri ve video kompozisyonu çok iyi olan bir YouTuber kendileri. Severek takip ederim aylardır.
İzleyene, sevene saygımız sonsuz.

Discord videosu güzel ama diğer denk geldiğim bir çok videosu anlamsız ve kötüdür. Özellikle Toprak Koç videosunda, cringe olmuştum. Çünkü anlamsız bir şeyi çözmüştü.

Sevene, izleyene saygımız vardır.
Valla ortalıkta ultra anlamsız şeyler yapan bir sürü YouTuber var. Biraz daha gezin CharmQuell'in videolarına laf atmadan önce :D Tabii kendi düşüncen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı