Çözüldü TWRP menüsüne nasıl girilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
İstanbul, Avcılar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD

Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık

Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx)
Meslek
Öğrenci
Hocalar merhaba ne yaptıysam olan rootu uygulamaya bile girmeden kaldırdım. Telefonum Galaxy Grand Prime Plus/J2 Prime. Xtreme ROM kuracağım ve şu an telefonda ROM olarak LineageOS var. Tuşsuz ve rootsuz nasıl TWRP menüsüne girerim? @364809 ve @Umut Nas hocalarım sizin çözüm bulabileceğinizi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Umut Nas hocam ikisi de açık.
Güzel.
Buradan kullandığınız işletim sistemine göre seçin ve indirin.
Sonrasında klasöre çıkartın. Klasöre shift tuşuna basılı tutarak sağ tık yapın ve PowerShell ile aç deyin.
Buraya kadar telefon açık kalsın hâlâ. Açılan uygulamaya adb devices yazın. O sırada telefondan RSA izni verin.
Telefonun ismi ya da başka bir şekilde yazacaktır. Telefonu görürse adb reboot recovery yazın.
Hocalar merhaba ne yaptıysam olan rootu uygulamaya bile girmeden kaldırdım. Telefonum Galaxy Grand Prime Plus/J2 Prime. Xtreme ROM kuracağım ve şu an telefonda ROM olarak LineageOS var. Tuşsuz ve rootsuz nasıl TWRP menüsüne girerim? @364809 ve @Umut Nas hocalarım sizin çözüm bulabileceğinizi düşünüyorum.

Telefondan ADB ve USB hata ayıklamayı açın.

Açıksa devam edelim.

Ses açma tuşu + açma kapama tuşuna basılı tutunca TWRP menüsüne girer.

@Umut Nas hocam ikisi de açık.
Güzel.
Sonrasında klasöre çıkartın. Klasöre shift tuşuna basılı tutarak sağ tık yapın ve PowerShell ile aç deyin.
Buraya kadar telefon açık kalsın hâlâ. Açılan uygulamaya adb devices yazın. O sırada telefondan RSA izni verin.
Telefonun ismi ya da başka bir şekilde yazacaktır. Telefonu görürse adb reboot recovery yazın.

Çözüm
Güzel.
Peki hocam şarjım bitti galiba takıp deneyeceğim. Bir de ben yanlışlıkla Android dosyalarını silmiştim dosyalarımdan. TWRP gider mi? Root gitti zaten.

Peki hocam şarjım bitti galiba takıp deneyeceğim. Bir de ben yanlışlıkla Android dosyalarını silmiştim dosyalarımdan. TWRP gider mi? Root gitti zaten.

Bilemiyorum hocam. Android dosyalarını sildiniz mi? Android yok mu şu anda telefonda?

Bilemiyorum hocam. Android dosyalarını sildiniz mi? Android yok mu şu anda telefonda?
Var hocam. Android dosyalarını silince nedense gitmiyor. Hatta her telefonda öyle. TWRP üzerinden silince gidiyor.

Tamamdır hocam. Telefon biraz şarj olduktan sonra telefonu açın. Android üzerinde bu işlemleri gerçekleştireceksiniz.

Var hocam. Android dosyalarını silince nedense gitmiyor. Hatta her telefonda öyle. TWRP üzerinden silince gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı