TWS Pro I12 Bluetooth 5.0 alınır mı?

Sana söyleleyim pek bir şey bekleme bence ama hani 55 tl ye değer mi değebilir de değmeyebilir de bilemezsin. Bir de garantisi var mı bozuk mu gelir cızırtılı mı gelir bilemiyorum. 55 tl cebinde kalsın markalı bir şey al derim ben. Karşında muhattap bulabileceğin garantisi olan bir ürün yani...

Sana söyleleyim pek bir şey bekleme bence ama hani 55 tl ye değer mi değebilir de değmeyebilir de bilemezsin. Bir de garantisi var mı bozuk mu gelir cızırtılı mı gelir bilemiyorum. 55 tl cebinde kalsın markalı bir şey al derim ben. Karşında muhattap bulabileceğin garantisi olan bir ürün yani...
Öyle bir şey olursa muhattabım Hepsiburada olur diye düşünüyorum. İade yaparlar bence.

Öyle bir şey olursa muhattabım Hepsiburada olur diye düşünüyorum. İade yaparlar bence.
Maalesef. Satıcı zaten hepsiburada değil ve ayrıca yetkili bir servis de yok ortada. Hepsiburada sana der ki garantiye gönder veya satıcıyla çöz işini. Yakın zamanda geldi başıma oradan biliyorum

kesinlikle tavsiye etmiyorum o tarz kulaklıkları fiyatından belli zaten uydurukluğu ablam almıştı benzer bir ürün 90₺ vererek bana da denetti ama ses kalitesi rezalet mikrofon kalitesi daha da rezalet birşey dinlerken kelimeleri anlayamıyorsun bile kendiside aldıına pişman oldu zaten bu kadar kötü kulaklıklar kulak sağlığın için zararlıda olabilir ayrıca

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı