Type-C çıkışlı kulaklığı telefonda kullanmak

Bu bulunursa olur :)

Dosya Ekleri

• 80120675B-5.jpg
    80120675B-5.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 122
Aranılan ürün bulunamadığı için, daha doğrusu bulunamayacaksa yukarıda konuya çözüm amaçlı bir yorumda bulundum zaten.
Hocam , eyvallah yorumunu okudum, gördüm. Ama ben o parçayı aldım diyelim. İki ucuda 3.5mm çıkışlı şeyi. Bir ucunu taktım telefona. Diğer ucunuda taktım 3.5mm girişine. Boşta kalan kısım " Erkek Type-C oluyor" Bana bunun dişisi lazım. Dişi olanı. Type-C girecek oraya. Çıkmayacak.
Bu bulunursa olur :)
Hocam resmi bulan satın alınacak yeride bulur :D

Hocam , eyvallah yorumunu okudum, gördüm. Ama ben o parçayı aldım diyelim. İki ucuda 3.5mm çıkışlı şeyi. Bir ucunu taktım telefona. Diğer ucunuda taktım 3.5mm girişine. Boşta kalan kısım " Erkek Type-C oluyor" Bana bunun dişisi lazım. Dişi olanı. Type-C girecek oraya. Çıkmayacak.

Hocam resmi bulan satın alınacak yeride bulur :D
Bu sefer buldum sanki :D Bunun Type C kısmına da 3.5 mm dönüştürücü koyarsanız olur diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Type C nin dişisi erkeği olmaz diye biliyorum ben, tek tiptir.
-.- Bir sokete bir şey takılıyor " takılabiliyor ise " takılan yer " female " dişidir. Takılan şey ise "male" erkektir. Saçma açıkladım ama. Şuan kafam karışık anca bu kadar oldu.
Bu sefer buldum sanki :D
:D Bu resimde telefonun girişi Type-C. Benimki 3.5mm haha

-.- Bir sokete bir şey takılıyor " takılabiliyor ise " takılan yer " female " dişidir. Takılan şey ise "male" erkektir. Saçma açıkladım ama. Şuan kafam karışık anca bu kadar oldu.
Sizin kulaklık Type C idi doğru, iyice çorbaya döndü olay. Gerçi kullandığınız kulaklık bu kadar vazgeçilmez değildir diye düşünüyorum bunca masraf yerine ayrı bir kulaklık alsanız daha doğru bir hamle olacak gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı