Koraynn
Hectopat
Adamsın reis. İşte bu.Arkadaşlar ucu Type-C olan kulaklığı jak girişli telefonda kullanmak istemiş, umarım anlamışsınızdır.
Eki Görüntüle 456219
Adamsın reis. İşte bu.Arkadaşlar ucu Type-C olan kulaklığı jak girişli telefonda kullanmak istemiş, umarım anlamışsınızdır.
Eki Görüntüle 456219
Bunlardan mı?Bu resimde USB girişi normal , standart USB girişi. Bana bu girişin Type-C olanı lazım.Eki Görüntüle 456220
Onunda ucuna bi AUX kablosu iş tamamdır.Bu bulunursa olur![]()
Hocam , eyvallah yorumunu okudum, gördüm. Ama ben o parçayı aldım diyelim. İki ucuda 3.5mm çıkışlı şeyi. Bir ucunu taktım telefona. Diğer ucunuda taktım 3.5mm girişine. Boşta kalan kısım " Erkek Type-C oluyor" Bana bunun dişisi lazım. Dişi olanı. Type-C girecek oraya. Çıkmayacak.Aranılan ürün bulunamadığı için, daha doğrusu bulunamayacaksa yukarıda konuya çözüm amaçlı bir yorumda bulundum zaten.
Hocam resmi bulan satın alınacak yeride bulurBu bulunursa olur![]()
Hocam , eyvallah yorumunu okudum, gördüm. Ama ben o parçayı aldım diyelim. İki ucuda 3.5mm çıkışlı şeyi. Bir ucunu taktım telefona. Diğer ucunuda taktım 3.5mm girişine. Boşta kalan kısım " Erkek Type-C oluyor" Bana bunun dişisi lazım. Dişi olanı. Type-C girecek oraya. Çıkmayacak.
Hocam resmi bulan satın alınacak yeride bulur![]()
-.- Bir sokete bir şey takılıyor " takılabiliyor ise " takılan yer " female " dişidir. Takılan şey ise "male" erkektir. Saçma açıkladım ama. Şuan kafam karışık anca bu kadar oldu.Type C nin dişisi erkeği olmaz diye biliyorum ben, tek tiptir.
Bu sefer buldum sanki![]()
Telefon Çevirici & Dönüştürücü Modelleri ve Fiyatları - n11
Telefon Çevirici & Dönüştürücü ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Çevirici & Dönüştürücü çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Sizin kulaklık Type C idi doğru, iyice çorbaya döndü olay. Gerçi kullandığınız kulaklık bu kadar vazgeçilmez değildir diye düşünüyorum bunca masraf yerine ayrı bir kulaklık alsanız daha doğru bir hamle olacak gibi.-.- Bir sokete bir şey takılıyor " takılabiliyor ise " takılan yer " female " dişidir. Takılan şey ise "male" erkektir. Saçma açıkladım ama. Şuan kafam karışık anca bu kadar oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.