Type-C girişli adaptör önerisi

Erkin01

Hectopat
Katılım
4 Ekim 2020
Mesajlar
317
Çözümler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB Ram
500 GB SSD
GTX 1650 Ekran Kartı
İntel Core İ5 12450H İşlemci
(Excalibur G770)
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selamlar iPhone 8 kullanıcısıyım. Kablomun ucu yamulmuş. Elimizde typce girişli lightning kablo olduğu için yeni adaptör almayı düşünüyorum. Aklımda 3 model var. Birisi tek girişli Anker adaptör, diğeri 1USB 1Type-C girişli, diğeri de Spigen marka 2 adet Type-C girişi olan kablo. Resimlerini ekliyorum. Bu üçünden hangisini almalıyım? iPhone 8 bataryası da eski olduğu için çok zarar vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler. Fiyatı görünmeyen ürünün fiyatı 495 TL.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_2054.png
    IMG_2054.png
    184 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_2050.png
    IMG_2050.png
    125,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_2055.png
    IMG_2055.png
    182 KB · Görüntüleme: 34
Spigen olanı kullanıyorum gayet memnunum. Benim aldığım zaman 300 liraydı, yeni hesap açıp indirim kodu ile 200 liraya gelmişti. Halen duruyorsa sizde yeni hesap açıp 250 liraya alabilirsiniz. Fakat ödeme sırasında Hepsiburada'dan alışveriş yapmadığım kart kullanmıştım, çünkü önceden yeni kullanıcı indirim kodu kullandığınız kartla başka bir hesapta yeni kullanıcı kodu kullanınca onaylamıyor ve hesabınızdan kodu siliyor.

Şimdi fark ettim resimdeki Spigen 35 watt, benimki de aynı görünüşte fakat 45'liği. Ona da baktım 35 lira fark var aralarında, bence 45 olanını tercih edin.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı