Type-C USB Hub Önerisi

Enespınar

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2018
Mesajlar
324
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, Hubda aradığım özellikler:
  • HDMI'i
  • Ethernet'i
  • A Tipi Usbç
Baesus, Mcdodo, Ugreen markalarının birçok ürününe baktım fakat maalesef ki Baesus ve Mcdodo ürünlerinin kullanıcıları aşırı ısınmadan, Ugreen kullanıcıları ise uyku modundayken modemi saptırmasından şikayetçiler. Belki böyle kusurları olmayan ürünleri vardır ama ben yukarıda saydığım özelliklere sahip olanlara baktım ve hepsi kusurluydu. Aşağıdaki iki markaya daha rastladım.


https://www.pttavm.com/type-c-hub-coklayici-donusturucu-istasyon-adaptor-7’si-1-arada-premium-aluminyum-87w-gri-p-102115145?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc

Orico'nun koskoca internette sadece bir yorumu var o da tüm giriş çıkışların sorunsuz çalıştığı. Ama ısınması, Wi-Fi sorunu vb. hakkında hiçbir yazı bulamadım. Promate hakkında ise hiçbir şey bulamadım. Bu ürünleri, en azından bu markaları deneyimleyen olduysa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ek olarak USB hub önerilerinize açığım ama kronik sorunlu modellere şans vermeyeceğim. Kullanacağım bilgisayar MacBook Air M1.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
7-in-1 var. Ethernet portsuz modeli. 500 TL. Bence en azından ona zorla.

Ethernet olsa belki zorlayabilirdim ama ethernet lazım açıkçası.Yine de aklıma yazdım eğer ethernetli düzgün bir model bulamazsam gidip yukarıda yazdığım iki markayı deneyeceğim kötü çıkarlarsa iade edip ankeri tercih edeceğim.
Baseus Enyoj Serisi Type-C - Usb3.0x4 ve Hdmi Hd Akilli Hub Adaptör Gri: Amazon.com.tr sanırım bu ürün de iyi, etherneti yok ama ethernet girişini Usb-a’ya dönüştürücü alabilirim.Bu gecikmeye yol açar mı?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı