TYT biyoloji çalışma

Colys

Femtopat
Daha fazla  
Tüm konuları bitirdim bir branş denemesi bitirdim 6 sorudan ortalama 5 falan netim çıkıyordu sonra 3D 3 adım gibi yerlerden soru çözeyim dedim netlerim inanilmaz derece az olmaya başladı ve 1 ay kalmışken buna kafayı takmak yerine diğer derslere odaklanmak istiyorum ama durum böyle ve içim rahatlamiyor. ÖSYM gerçekten öyle mi soruyor diye sorulara bakıyorum gerçekten öyle de sormuyor ama yine de korku oluşturdu bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm konuları bitirdim bir branş denemesi bitirdim 6 sorudan ortalama 5 falan netim çıkıyordu sonra 3D 3 adım gibi yerlerden soru çözeyim dedim netlerim inanilmaz derece az olmaya başladı ve 1 ay kalmışken buna kafayı takmak yerine diğer derslere odaklanmak istiyorum ama durum böyle ve içim rahatlamiyor. ÖSYM gerçekten öyle mi soruyor diye sorulara bakıyorum gerçekten öyle de sormuyor ama yine de korku oluşturdu bende.

Hocam aynısını bende yaşadım özellikle okuldaki denemelerde de oluyor.

Konuları bitiriyorum ÖSYM sorularinin hepsini full yapıyorum ama 3-4-5, 3D gibi denemeleri veya MEB'in kitaplarını çözdüğümde yanlışlarım çıkıyor.

Bence korkmayın hocam ÖSYM zaten basit soruyor ama tabii ki bir anda sürpriz yapabilirler bilemeyiz.

Bol bol TYT Biyoloji deneme çözümü videoları izlemenizi öneririm. Büyük ihtimalle soruları yapabilecek kapasitedesiniz sadece bakış açısı kazanmanız gerekiyor. Birkaç tane oynatma listesi atacağım benim faydalandığım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ekstra zorlandığınız soru tipler veya konular varsa hızlı tekrar videoları izleyebilirsiniz.

Bol bol TYT biyoloji deneme çözümü videoları izlemenizi öneririm. Büyük ihtimalle soruları yapabilecek kapasitedesiniz sadece bakış açı kazanmanız gerekiyor. Birkaç tane oynatma listesi atacağım benim faydalandığım.

Ekstra zorlandığınız soru tipler veya konular varsa hızlı tekrar videoları izleyebilirsiniz.

Hocam AYT biyoloji için bir tavsiyeniz var mı konular bittikten sonra nasıl tekrar edilmeli 25 Mayıs'ta konularım bitecek deneme çözmeyi düşünüyorum fakat yine de unutma ihtimalim var gibi hissediyorum. Yani açıp her gün tekrar mi yapsam acaba çünkü çok dolu bir not aldığım kitap var. Notlar bayağı bayağı dolu yani.

Hocam AYT biyoloji için bir tavsiyeniz var mı konular bittikten sonra nasıl tekrar edilmeli 25 Mayıs'ta konularım bitecek deneme çözmeyi düşünüyorum fakat yine de unutma ihtimalim var gibi hissediyorum. Yani açıp her gün tekrar mi yapsam acaba çünkü çok dolu bir not aldığım kitap var. Notlar bayağı bayağı dolu yani.
Sayısal değilim o yüzden AYT Biyoloji hakkında pek bilgim yok maalesef ama her gün tekrar yapmak yorabilir diye düşünüyorum o yüzden 2 günde bir yaparsanız daha iyi olur bence. İlk konudan son konuya kadar hızlı bir not okuma için yarım saatinizi ayırırsanız iki günde bir konuların çoğu zihninizde kalır. Alıştıkça bunu her gün yaparsınız.

Hocam aynısını bende yaşadım özellikle okuldaki denemelerde de oluyor.

Konuları bitiriyorum ÖSYM sorularinin hepsini full yapıyorum ama 3-4-5, 3D gibi denemeleri veya MEB'in kitaplarını çözdüğümde yanlışlarım çıkıyor.

Bence korkmayın hocam ÖSYM zaten basit soruyor ama tabii ki bir anda sürpriz yapabilirler bilemeyiz.

Teşekkür ederim hocam önerilerin için fakat gerçekten bu beni mental olarak çok fazla etkiliyor ne yapacağımı bilmiyorum kitaplarla bakışıyorum şu an hayal kırıklığı içinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı