TYT denemelerine başlamak için geç mi?

KeremKutayK

Hectopat
Daha fazla  
Konuların yarısı bittiği için hiç hazır hissetmiyordum kendimi. Ama başlamam mı lazım? Ayrıca OBP kırık TYT hazırlanıyorum sadece bana makul bir sıralama yeter. Hangi kaynağın denemelerini alsam yeterli olur?

Konuların yarısı bittiği için hiç hazır hissetmiyordum kendimi. Ama başlamam mı lazım? Ayrıca OBP kırık TYT hazırlanıyorum sadece bana makul bir sıralama yeter. Hangi kaynağın denemelerini alsam yeterli olur?
Kırık OBP ise işin çok zor. Hedef nedir?

Kanka çok kafaya takma haftada 1'er tane AYT-TYT denemesi çöz yeterli olur eğer maddi sorun varsa MEB'in kendi çıkardığı deneme serisini çözebilirsin.

2 yıllık bir bölüme gireceksen OBP çok önemli olmaz 4 yıllık bölümlerde sıkıntıya sokar anca.

Erken veya geç muhabbetine takılma harbi diyorum onu düşündükçe daha çok geride kalıyosun.

Son düzenleme:
Kırık OBP ise işin çok zor. Hedef nedir?

TYT de en iyi ihtimal 300k. Mühendislik okumayı düşünüyorum DGS ile.

Kanka çok kafaya takma haftada 1'er tane AYT-TYT denemesi çöz yeterli olur eğer maddi sorun varsa MEB'in kendi çıkardığı deneme serisini çözebilirsin.

2 yıllık bir bölüme gireceksen OBP çok önemli olmaz 4 yıllık bölümlerde sıkıntıya sokar anca.

Erken veya geç muhabbetine takılma harbi diyorum onu düşündükçe daha çok geride kalıyosun.

Hocam TYT ile geçmişim iyi değil YKS de 35 net filan yaptım beni AYT kurtardı 30 edebiyat-sos1 neti ile. TYT ile geçmişim iyi olmadığı için de korkuyorum şu ana kadar 1 tane deneme çözmedim hangi yayınların denemesini toplu almam gerekiyor bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı