Ders programı hakkında şöyle söyleyeyim. Ben kullandığım zaman, uygulamanın özel olarak belirlemiş olduğu çalışma programları vardı. Yani şöyle;
Doping Hafıza'nın belirlediği çalışma programları var. Örnek vermek gerekirse, 50 günde TYT bitirme programı gibi veya 90 günde bitirme gibi birkaç tane uygulamanın oluşturduğu program var. Aynı şey AYT kısmı için de geçerli. 50 günde bitirmeyi seçerseniz ona göre konuları gün gün ayarlıyor kendisi.
Bunun dışında kendiniz de program oluşturabilirsiniz. Çalışmak istediğiniz konuları seçerek oluşturabiliyorsunuz. Konuları seçtikten sonra size bu programın ne kadar süreceğini söylüyor.
Eğer rehber hocası yardımıyla oluşturmak isterseniz, dediğim gibi rehberlik hocasıyla uygulama içinden konuşabilirsin. Ama ben daha önce hiç kullanmadım rehberlik özelliğini.
TYT matematikte de 2 seviye var. İlki ''Temel Seviye'' olarak geçiyor. Burada, temel atmak isteyen, matematikle ilgisi çok olmayan, sınavda 0-5 net arası yapan kişiler için uygun.
Bir diğer seviye ise ''İleri Seviye'' olarak geçiyor. Bu daha çok orta-ileri seviye öğrenciler için uygun. Yani 20-40 net arası yapan kişiler için uygun.
Bu seviyeler arasında ne fark var derseniz eğer. Anlatım konusunda çok fark var. İleri seviyeyi dinleyip çalışmak isteyen bir temel seviye öğrenci (0-5 net arası yapan) hiçbir şey anlamayacaktır anlatılanlardan.
Temel seviye anlatımı ise ciddi manada 0 bilgili birine anlatır gibi anlatıyor neredeyse. Bu seviyeyi ise matematik dersine girdikten sonra değiştirebiliyorsunuz.
Benim size tavsiyem, tek kaynak olarak Doping Hafıza'yı kullanmamanız. Burada temel atıp sonrasında YouTube'da Mert Hoca, Rehber Matematik, Bıyıklı Matematik gibi hocalardan bilginizi pekiştirmeniz olacaktır.
Fen hiç kullanmadığım için bilemiyorum onu.