TYT için kaynak önerileri

Samicenk

Hectopat
11. Sınıfım. Sınavlar bitince TYT başlayacağım. Netlerim 80 bandında, fende çok eksiğim yok ama matematik kasmam gerekiyor. Şuan elimde 345'ten TYT Geometri ve Matematik var. Yanına Matematik için 3D Video destekli defter ve 3D soru bankası almayı düşünüyorum. Fizik için Bilgi Sarmal var yanına bi 345 almayı düşünüyorum. Kimya içinde Bilgi Sarmal var yanına gene 345 almayı düşünüyorum. Biyoloji için kaynağım yok ama Biyotik düşünüyorum. Paragraf için 345 Sıfır Risk ve yanına Hız ve Renk almayı düşünüyorum. Dr. Biyoloji ve Görkem Şahin vs. tekrar kitaplarını zaten alıcam ama alacağım kitaplarla ilgili fikirleriniz ve önerilerinizi belirtirseniz sevinirim. Kitap bitirmekle ilgili bir sorunum yok sadece iyi ve netimi artırıcak kitapları iyi seçebilirsem yeterli.

Eğer matematikte eksiğin varsa rehber matematik kanalını öneririm edebiyat için rüştü hoca ile Türkçe bir de yine matematik olarak mert hocanın kanalını inceleyip kitaplarını satın alıp matematiğe yoğunlaşırsan yaparsın ben 10.sınıfım ve ben TYT'ye 9'dan başladım başarılar:)

Eğer matematikte eksiğin varsa rehber matematik kanalını öneririm edebiyat için rüştü hoca ile Türkçe bir de yine matematik olarak mert hocanın kanalını inceleyip kitaplarını satın alıp matematiğe yoğunlaşırsan yaparsın ben 10.sınıfım ve ben TYT'ye 9'dan başladım başarılar:)
Açıkçası ne Rehber Matematiği nede Mert Hocayı önermiyorum. Konuyu basit düzeyde anlatıyorlar.

2 paragraf kaynağı alma 0 risk coz sonra branş denemesine geç mat için Eyüp b ile vddden bitirip sonra soru bankasını cozersen çok iyi olur bence kimya için de 2 kaynağa gerek yok 345'i bitirip üstüne branş yeterli olur ama içim rahat etsin dersen çözülür.

2 paragraf kaynağı alma 0 risk coz sonra branş denemesine geç mat için Eyüp b ile vddden bitirip sonra soru bankasını cozersen çok iyi olur bence kimya için de 2 kaynağa gerek yok 345'i bitirip üstüne branş yeterli olur ama içim rahat etsin dersen çözülür.
Eyvallah kankam

Başka önerisi olan?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı