TYT için nereden çalışmaya başlamak gerekir?

Crxy

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene de mezuna bırakacağım. Seneye için TYT'ye başlayacağım temelim az da olsa var hangi kaynaklardan nasıl başlamalıyım hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Her gün 2 ders mi çalışmalıyım? Konu eksiğim çok fazla lisede hiç ders çalışmadım günde kaç konu bitirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene de mezuna bırakacağım. Seneye için TYT'ye başlayacağım temelim az da olsa var hangi kaynaklardan nasıl başlamalıyım hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Her gün 2 ders mi çalışmalıyım? Konu eksiğim çok fazla lisede hiç ders çalışmadım günde kaç konu bitirmeliyim?

Hocam mezuna kalmayın. Gerekirse 1 ay çalışın 50-60 net yapın iyi bir 2 yıllık yazın. (2.mezun senem psikolojim bitti.)

@Crxy

Hocam mezuna kalmayın. Gerekirse 1 ay çalışın 50-60 net yapın iyi bir 2 yıllık yazın. (2.mezun senem psikolojim bitti.)

@Crxy
Çalışıp mezuna kalmak ve çalışmayıp mezuna kalmak çok başka şeyler. Günde şu kadar ders çalışayım şu kadar konu bitireyim diye gitmeyin, kendinizi ya çok kısıtlarsınız ya çok sıkarsınız. TYT için paragraf ve problemler çok önemli bence yavaştan bu iki konuya odaklanın.

Hedef kaç net ve şu an kaç net yapıyorsun? Ona göre tavsiye vermek daha iyi olur.

Oğuz Usta'nın YouTube kanlında rehber var TYT için. İzlemeni öneririm. Herşey var içinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı