TYT için YouTube kanal önerisi

Temelim çok sağlam olmadığından bir sıkıntı olur mu matematikten 2-3 net anca yapabiliyorum.

Türkçe ve tarih için ne önersiniz?
Türkçe için herhangi bir kanal önermiyorum. Her gün düzenli paragraf (sınava 3-4 ay kala her gün düzenli Türkçe denemesi olacak) ve dil bilgisi için de PDF'ler yeterli olacaktır. Ben sayısal olduğum için tarihe çok fazla bakmadım bu yüzden herhangi bir bilgim yok. Sadece TYT Tarih için Apotemi TYT Sosyal Özeti kitabını önerebilirim. Özet olsa da TYT için yeterince detaylı bir kitap.

Matematik: Eyüp b
Fizik: Özcan aykın.
Kimya: Görkem şahin.
Biyoloji: Dr. Biyoloji.
Coğrafya: Coğrafyanın kodları.
Geometri: Kenan kara.

Hocam matematikte mgy nasıldır? Yani hocanın anlatımı samimi sanki sınıftaymışım gibi hissettiriyor. Eyüp B'nin enerjisi midir nedir bana uymadı pek. Eğer mgy kötü zaman kaybı gibi bir şey diyorsanız Eyüp B'yi izleyeceğim mecbur. Önemli olan bilgi ve bakış açısı olarak ne kadar kazandırabileceği. Bir de Eyüp b temelden, düzgün bir şekilde mi anlatıyor yoksa bazı hocalar gibi bazı şeyleri bilmemiz lazımmış gibi detayları es geçerek mi anlatıyor?

Matematik: Eyüp b
Fizik: Özcan aykın.
Kimya: Görkem şahin.
Biyoloji: Dr. Biyoloji.
Coğrafya: Coğrafyanın kodları.
Geometri: Kenan kara.

Ne görkem şahini bir videosuna baktım kimyanın sembolik dilleri 1 saat normalde tüm ünite maksimum 1 saate bitiyor. Video 1 saat bir de saçma bir konu gereksiz uzun adamın sadece TYT kimya da 120 videosu falan var gereksiz vakit kaybı.

Hocam matematikte mgy nasıldır? Yani hocanın anlatımı samimi sanki sınıftaymışım gibi hissettiriyor. Eyüp B'nin enerjisi midir nedir bana uymadı pek. Eğer mgy kötü zaman kaybı gibi bir şey diyorsanız Eyüp B'yi izleyeceğim mecbur. Önemli olan bilgi ve bakış açısı olarak ne kadar kazandırabileceği. Bir de Eyüp b temelden, düzgün bir şekilde mi anlatıyor yoksa bazı hocalar gibi bazı şeyleri bilmemiz lazımmış gibi detayları es geçerek mi anlatıyor?
MGY hocamız da çok beğendiğim bir hocadır kesinlikle vakit kaybetmiş olmazsınız. Aralarındaki en önemli fark MGY genel kitleye göre ders anlatırken Eyüp B biraz daha matematikte ileri olan bir kitle için ders anlatıyor. MGY Eyüp B'ye göre daha esprili ve içten bir anlatımı var ancak bu dersi 40/40 yapacak seviyeye gelmek isteyenler için malesef yeterli değil.

Ne görkem şahini bir videosuna baktım kimyanın sembolik dilleri 1 saat normalde tüm ünite maksimum 1 saate bitiyor. Video 1 saat bir de saçma bir konu gereksiz uzun adamın sadece TYT kimya da 120 videosu falan var gereksiz vakit kaybı.
Görkem hoca arada muhabbet çevirdiği için ve detaylı anlattığı için videolar uzamış olabilir. Bu tarz basit konuları izlemeyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı