Temel olmadan TYT-AYT kaç ayda biter?

Bende staj yaptım bana Üniversiteye çalış diye söylüyorlardı. Ben Onları dinlemedim Çalışmadan girdim ve iyi bir sıralama elde ettim şimdi çalışarak gireceğim. daha iyi bir sıralama elde etmeyi düşünüyorum Sende Yapabilirsin. :)
Bunu ilk kez senden duydum o yüzden yanlış anladım. Davranışım için özür dilerim. Onun için çok geç kaldık şimdi elimden geleni yapacağım. Başarılar dostum.

Şu an bazı işlerim var, haftaya attığınız programa bakarak çalışmaya başlayacağım. Bir sorun olursa sizi etiketlerim. Gerçekten çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim. Bu konuya iki-üç ayda bir ilerlememi yazabilir miyim, yoksa konuyu kapatmam mı gerekiyor? Uzun zamandır siteye girmediğim için unuttum. Yazabiliyorsam bir kaç ayda bi durum raporu vereyim.

Pandemi ve meslek lisesindeki staj olayı nedeniyle çok fazla şeyi kaçırdım. Temelim yok denecek kadar az olduğu için öyle yazdım. Çalışmaya başlayacağım, umarım her şey istediğim gibi olur.
@Nisshin konuyu kapatmadan bir kaç ayda bir durum raporu verebilirim burdan demi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı