Türkçe:
Hız ve renk paragraf + 3D dil bilgisi kaynağı.
Deniz hoca paragraf taktikleri + kadir gümüş 7 günde dil bilgisi.
2. paragraf kitabı 345 sıfır risk olmalı. Bunu rutinde çözün.
Dil bilgisi için 2. kaynağa gerek yok, illa istiyorum diyorsanız Bilgi Sarmal alın. Evet zordur ama verimli çözülürse dil bilgisini fullememe gibi bir ihtimal yok.
matematik:
İlk 12 konu, problemler ve geometri diye 3 gruba ayrılıyor.
İlk 12 konu
bittiğinde problemler ve geometriyi
birlikte çalışmaya başlayın.
ilk 12 konu, temel atmak için gerekli:
Acil matematiğin ilacı + 345 TYT matematik, bu 2 kitabın yanına kamp olarak bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını öneririm. Kamp ağır, siz 15-20 günde bitirin.
Konuyu hocadan dinledikten sonra 345'ten temel seviye soruları, ardından ilaçtan (acil matematiğin ilacından) tüm konuyu, en son içinse 345'ten o konunun kalan tüm sorularını çözün. Bunu ilk 12 konu için yapın. Çok sağlam bir temeliniz olacaktır.
problemler:
Bıyıklı matematik 0 problemler kampı + aldığınız 345 ve ilacın içinde problem soruları var. Onları çözün.
Bence ilaçtan önce problem nedir, nasıl çözülür öğrenin. Ardından günde 10 olacak şekilde 345 ile rutine bindirin. 3. kaynağa bence gerek yok ama isterseniz orijinal alın.
geometri:
3 tane sıfır kampı var önerdiğim. Rehber matematik, merkeze teğet ve kenan kara. İstediğinizi seçin.
Karekök 0 geometri + seçtiğiniz hocanın 0 geometri kampı. Bu şekilde geometride temel atacaksınız.
2. kitap olarak 345 öneririm, ÖSYM'den biraz daha zor isterseniz Bilgi Sarmal geometri alabilirsiniz. Geometriyi fullemek gibi bir isteğiniz yoksa 3. kitaba gerek yok. 3. kitap önerim 3D (çok zor), orijinal, Apotemi, barış 4'lüsünden 1'i.
sosyal bilimler:
Bunu son 2 aya bırakın, oğuz Usta'nın 20 saatte TYT Sosyal videosunda söylediklerini yapın.
Apotemi TYT Sosyal notlar kitabı + paraf TYT Sosyal denemeleri. Olabildiğince hızlı çözün. Hızlıdan kastım 2 kelime okuyup sallamak değil. Doğru çözebileceğiniz Max hızda çözmek.
fen bilimleri:
Ders ders bitirin, önce kimya sonra biyoloji ve en sonda fiziği bitirin.
kimya:
İlk başta
bu video ile kimyadaki en temel şeyleri öğrenin. Burada konu konu full anlatım yok, üstünkörü en azından ne öğreneceğinizi bilin diye bir anlatım var.
bu video için soru bankasına direkt girişmeyin. Sadece videoyu izleyin.
Yanlış anlamayın hocayı kötülemiyorum, yani video sadece temel şeyleri bilin diye var. Yoksa benim de en sevdiğim kimya hocasıdır kendisi.
Meschemy kimya 27 günde TYT kimya kampı + miray yayıncılık kimya soru bankası ve aydın kimya soru bankası.
Kimyadan ilk 3 konuyu Miray'dan bitirdiğinizde ilk konudan başlayarak turlayın.
Yani: A, B, C, D, e konuları var. Hocadan konuyu dinleyip a konusunu yaptınız, ardından B ve C için de yaptınız.
D konusunu çalışmadan önce aydından a konusunu tekrar çözün. Sonra D konusu çalışın ve D'yi Miray'dan çözün. Sonra e ye başlamadan b yi çözün... Bu şekilde gidin.
biyoloji:
Dr. Biyoloji 0 kampı + hocanın kamp kitabı. 1 kaynak verimli çözüldüyse yeterlidir. 2. kaynak isterseniz biyotik alabilirsiniz. Onu da kimya için anlattığı turlama tekniğiyle çözün.
Bilgileri nasıl muhafaza edeceğiz?
İlk başta haftada 2 defa tüm bilgileri (o ana kadar hangilerini öğrendiyseniz) tekrar edin, ardından gerçekten öğrendiğinizi hissettiğinizde haftada 1 defaya düşsün (
sadece o konular, yeni öğrendiğiniz konuları yine haftada 2 defa tekrar edeceksiniz) ardından yeterli gelince ayda 1 defa tekrar edin.
Bunu sınava kadar her konuyu ne kadar öğrendiğinize göre yapın. Her ders için yapabilirsiniz.
fizik:
Konu anlatım tarafında ben VIP fizik taraftarıyım.
Bu kamp ve yanına miray yayıncılık fizik soru bankası alın, 2. kitap olarak ben direkt zor istiyorum derseniz 3D, orta seviye istiyorum derseniz Bilgi Sarmal alın. Turlama taktiğiyle çözün.
Eğer hala aklınıza takılan bir şey varsa ya da bir şeyi beğenmediyseniz belirtin. Benim söylediğim hocaları dinlemek zorunda değilsiniz. Başka hocaları dinleyebilirsiniz.