TYT kaynak önerisi

458028

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2021
Mesajlar
3.235
Makaleler
4
Çözümler
35
Yer
Rusya
TYT sınavı için konu anlatımı olan kaynak kitaplar arıyorum. Bütün derslerin olduğu bir paket falan var mı? Şimdilik sadece konu anlatımı olsa yeter.

Bu arada konu anlatımı için kitap almak doğru mudur? İnternetten halledebilir miyim emin olamadım.
 
Set almanı önermem çünkü tahmin edebileceğin üzere her yayınevi her derste/konuda aynı ölçütte başarılı olamıyor.

Paragraf için Paragrafya'ya, Dil Bilgisi için Limit'e, Matematik için ÜçDörtBeş'e, Problemler için Okyanus'a, Geometri için Karekök'e, Sosyal dersleri için Bilgi Sarmal'a, Fizik için 3D'ye, Kimya için pek çok yayınevine bakabilrsin -ipi göğüsleyen net bir yayınevi olduğunu düşünmüyorum- Biyoloji için de Biyotik'e bakabilirsin.

Şahsi tavsiyem, TYT için konu anlatım kitaplarıyla fazla haşır-neşir olup vaktini öldürme. Konuyla alakalı birkaç video izleyip soru bankalarından ilgili bölümü çözüp direkt kendini denemelere atmaya çalış. TYT'de istediğin kadar soru bankası bitir, yeterince deneme çözmeyince hiçbir değeri kalmıyor. Dilersen birkaç da genel TYT denemesi önereyim: Hız ve Renk, ÜçDörtBeş, Bilgi Sarmal...

Başarılar ve iyi çalışmalar dilerim.
 
Hocam set olarak almanızı önermem çünkü "A" yayını Matematik dersinde iyiyken Türkçe dersinde saçmalayabiliyor. Konu anlatımını internetten bence halledebilirsiniz, kitap önerisi olarak Bilgi Sarmal yayınlarını önerebilirim. O kitabın her yayını iyidir.
 

Geri
Yukarı