TYT matematiğe baştan başlanır mı?

sancez

Hectopat
Daha fazla  
Hocam merhaba. Ben TikTok'da gördüğüm bir koçlukla 2 ay boyunca program yaptım ve bana matematik anlamında hiçbir şey katmadı. Bana konuları bitirtip soru cözdürtmüyordu ve TYT matematiği dolayısıyla oturtamadım. Koçluğu bıraktım kendi programımı yapmaya başlayacağım matematikte cok ilerlemiştim ama koçun verdiği programda konuları bitirip soru çözdürtmüyordu ilk 12 konu bitince baştan başlattı ve bende dolayısıyla konuları oturtmadan geçtiğim için gördüğüm konulardan cok az soru yapabiliyorum sizce geri baştan başlamalı mıyım yoksa eksik olduğum yerlere TYT mat bitince mi dönmeliyim?

TT den gördüğünüz birinden koçluk almanız komik olmuş maalesef baştan başlayın youtube da fazlasıyla kaliteli içerik çekenler var istersen tavsiyede veririm zamanın bol acele etme.

TikTok'ta gördüğün koçlukla TYT matematik yapıyorsan sen normalde de anlamazsın ki zaten.

Gayet ünlüydü çoğu kişi tavsiye ediyordu TTdeki videoları da yararlıydı başlayayım dedim böyle oldu kendi disiplinimi saglayamıyor program yapamıyordum boyle bir şeye ihtiyacım vardi başladım bende böyle olacagını bilsem zaten baslamazdım.

Son düzenleme:
Gayet ünlüydü çoğu kişi tavsiye ediyordu TTdeki videoları da yararlıydı başlayayım dedim böyle oldu kendi disiplinimi saglayamıyor program yapamıyordum boyle bir şeye ihtiyacım vardi başladım bende böyle olacagını bilsem zaten baslamazdım.
Dostum aç bi rehber matematik tyt kampı bak keyfine. Bir sürü öğretmen var YouTube 'da Tiktok'a gerek yok.

Hocam netlerım 15 20 arası gelıyor cogu problem ve geometriden rehber matematik izleyecek kadar kötü netlerde degilim Eyüp b veya tunc kurttan dinliyorum.
Sence 15 20 net kötü değil mi?

Hedefin ne?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı