trurebellion
Hectopat
15-20 net kime göre iyi kime göre kötü fakat rehber matematik izlerse kendine çok fazla şey katamaz Eyüp b. ile daha hızlı gelişebilir daha çok bakış açısı katıyor.Sence 15 20 net kötü değil mi?
15-20 net kime göre iyi kime göre kötü fakat rehber matematik izlerse kendine çok fazla şey katamaz Eyüp b. ile daha hızlı gelişebilir daha çok bakış açısı katıyor.Sence 15 20 net kötü değil mi?
tytye baslayalı 1 ay olan bırı ıcın kotu mu senceSence 15 20 net kötü değil mi?
Hedefin ne?
TYT'ye baslayalı 1 ay olan bırı ıcın kotu mu sence
15-20 net kime göre iyi kime göre kötü fakat rehber matematik izlerse kendine çok fazla şey katamaz Eyüp b. İle daha hızlı gelişebilir daha çok bakış açısı katıyor.
Yaparsın aslansın kaplansın sen daha zaman vartytye baslayalı 1 ay olan bırı ıcın kotu mu sence
Lise hayatım boyunca dogru duzgun calısmadım sadece 1 ay sıkı calıstım tek eksıgım matematıkten soru cozmemektı problem geo rutınım vardı sadece
Hocam hedeflerım bu aralıklar degıl dedıgım gıbı yenı başladım 1 ay oldu olmadı hedef netlerım cok daha yuksek ODTÜ iktisat istiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.