TYT matematiğe baştan başlanır mı?

Sence 15 20 net kötü değil mi?

Hedefin ne?
tytye baslayalı 1 ay olan bırı ıcın kotu mu sence

TYT'ye baslayalı 1 ay olan bırı ıcın kotu mu sence

Lise hayatım boyunca dogru duzgun calısmadım sadece 1 ay sıkı calıstım tek eksıgım matematıkten soru cozmemektı problem geo rutınım vardı sadece

15-20 net kime göre iyi kime göre kötü fakat rehber matematik izlerse kendine çok fazla şey katamaz Eyüp b. İle daha hızlı gelişebilir daha çok bakış açısı katıyor.

Hocam hedeflerım bu aralıklar degıl dedıgım gıbı yenı başladım 1 ay oldu olmadı hedef netlerım cok daha yuksek ODTÜ iktisat istiyorum

TYT matematik için verebileceğim tavsiye eyüp b VDD beraberinde 345 i bitirip daha sonra 3D bitirmen tyt matematik için fazlasıyla yeterli olacaktır önemli olan hız olacak zaten soruların geneli çözülebilir oluyor tyt matematikte bu yüzden bunları yaptıktan sonra geri kalan sürede branş denemeler ile tuttuğun süreyi azaltarak deneme çöz.

tytye baslayalı 1 ay olan bırı ıcın kotu mu sence

Lise hayatım boyunca dogru duzgun calısmadım sadece 1 ay sıkı calıstım tek eksıgım matematıkten soru cozmemektı problem geo rutınım vardı sadece

Hocam hedeflerım bu aralıklar degıl dedıgım gıbı yenı başladım 1 ay oldu olmadı hedef netlerım cok daha yuksek ODTÜ iktisat istiyorum
Yaparsın aslansın kaplansın sen daha zaman var

Tiktok'u görünce acaba o mu diye düşündüm ve cidden o söylediğiniz kişiyi görünce söylediğiniz şeylere şaşırmadım. Çoğu kişiye de kesinlikle tavsiye etmiyorum, yaklaşık 1,5 hafta gibi kendileriyle araştırma ve konuşma ve dahi yazışma şansım oldu. Kendilerinin sadece para odakli olduklarını düşündüğümden dolayı vazgeçmiştim almaktan.

Kendisinden değil de başka bir koçtu benim görüştüğüm, nispeten yaklaşımı olsun Koç'un iyi olsa da biraz tanıyınca kurucu kadrosunu, hiç öyle olmadığını anladım ve sadece para mevzusu konusunu görünce direkt birlikte devam etmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı