Mauro Emanuel Icardi
Centipat

Daha fazla  

Merhaba^^
Hangi hocadan verim alacağına senin karar vermen gerekiyor diğer insanların görüşleri tabi ki önemli ama hangisinin verdiği bilgilerle daha rahat soru çözebildiğini en rahat sen fark edebilirsin.
Deneme amaçlı hepsinden aynı konuyu dinleyebilirsin ardından da dediğim gibi
hangisini dinledikten sonra daha rahat soruları çözebiliyorsun
hangisini daha ful odak dinleyebiliyorsun
bunları göz önünde bulundur.
İyi akşamlar >~<
Bu iki güzel tavsiye için teşekkür ederim.Bu konuda katılıyorum örneğin Eyüp B. hocayı her öğrenci dinleyemeyebilir. Fazla sıkabilir yani çok fazla matematik aşkınız yoksa. Ama bu konuda bir öğrenci 0 ise bu süreçleri atlatan birisinden de tavsiye almalı. 35 üstü matematik netleri birisi olarak ben özellikle Rehber Matematik'le çok fazla debelenip durdum, ve ne kadar hata yaptığımı anladım. Şu an öğretmenler konuyu anlattığında ben de derinlemesine bildiğim için birçok konuda öğretmeni de eleştirebiliyorum, 5 net yaparken tabii ki bunları anlayamıyordum. Şimdi hata yaparak ayları çöp etmeye gerek yok diye düşünüyorum, bunları yaşayan tecrübeli bir insandan da tavsiye alabilirsiniz.
Hocam tavsiyeniz üzerinize yeni kitap alma kararını verdim. Teşekkürler.Bu konuda katılıyorum örneğin Eyüp B. hocayı her öğrenci dinleyemeyebilir. Fazla sıkabilir yani çok fazla matematik aşkınız yoksa. Ama bu konuda bir öğrenci 0 ise bu süreçleri atlatan birisinden de tavsiye almalı. 35 üstü matematik netleri birisi olarak ben özellikle Rehber Matematik'le çok fazla debelenip durdum, ve ne kadar hata yaptığımı anladım. Şu an öğretmenler konuyu anlattığında ben de derinlemesine bildiğim için birçok konuda öğretmeni de eleştirebiliyorum, 5 net yaparken tabii ki bunları anlayamıyordum. Şimdi hata yaparak ayları çöp etmeye gerek yok diye düşünüyorum, bunları yaşayan tecrübeli bir insandan da tavsiye alabilirsiniz.