TYT matematiğe nasıl çalışılır?

Ömer Yomra

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
397
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600 8 GB 16 GB RAM RYZEN 5 5500
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba bana güzel tavsiye verecek abi abla kardeşlerime şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikle ben dersleri pek takan bir öğrenci değildim orta derece bir liseden mezun oldum. Matematikle alakam gram yok YKS TYT de 285 puan yapıp adalet ön lisans bölümü kazandım fakat hukuka geçmek çok istiyorum DGS sınavında TYT mat varmış bir tek Türkçem gayet iyi YKS de 30 net yaptım paragraf çözmeyi çok seviyorum fakat matematiğim ciddi anlamda sıfır bayağı önceden antrenmanlarla mat 1-2'yi aldım çözmedim onları çözdükten sonra çalışmaya nasıl devam etmeliyim sizce çalışmayı çok sevmiyorum fakat oturduğumda uzun süre çalışabiliyorum şu an 1.sınıfım üniversitede sınava 17 ay var gelecek ay çok yoğunum sonrasın da başlarsam çalışmaya 60 soruda 15 ayda 40 neti görmem mümkün mü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada hukuk konusunda yanlışım varsa düzeltin ben böyle biliyorum da meslek rahat bir biçimde meslek sahibi olanlarlar da elbet vardır.
 
Arkadaşlar hukuk istihdam oranı yüksek bir meslek sadece her yere açıldığı için çok isteyeni olduğu için ileride istihdam oranı düşmesin diye bazı yaptırımlar uygulanıyo
 
Konu TYT matematik ama gidip hukuk tartışıyorsunuz :D Tıp hariç ( hatta tıp bile 8-10 yıla fazla kalacak deniyor ) artık birkaç alan dışında az mezun verilen dal yok ama iyi bir üniversitede okuyup alanınızda iyi olursanız kolay iş bulabilirsiniz.

Onu geçelim TYT matematik için Antrenmanlarla Matematik ne düzeyde bilmesem de 1 ve 2'yi bitirdiğinizde çoğu konuyu öğrenmiş olmanız lazım, kalan konular için konu anlatımlı bir kitap alıp çözebilir ve YouTube'deki matematik hocalarını izleyebilirsiniz. Konu anlatımlı kitap bittikten sonra da 1-2 soru bankası çözerseniz iyice oturur. Yeni nesil sorulara alışmak içinse problem kitapları ve denemeler alabilirsiniz, bir süre sonra soruları yorumlamayı da öğreniyorsunuz zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı