Soruları hiç yapamıyorsan demek ki çalıştım dediğin konularida iyi calismamissin hızlıca dinleyip 1 kaynaktan temizle tamamdır daha vakit var.
Kaç kere izledim zaten soruları anlayamıyorum bir türlü. Yarın deneyeyim tekrar video izleyip çözmeyi.
Soruları hiç yapamıyorsan demek ki çalıştım dediğin konularida iyi calismamissin hızlıca dinleyip 1 kaynaktan temizle tamamdır daha vakit var.
Şu anki TYT mat netin kaç?
Hedefin kaç net ona göre öneride bulunayimDeneme olmuyorum olsam en baba 7 falan gelir herhalde.
Hedefin kaç net ona göre öneride bulunayim.
Hoca değiştirmeyi denedin mi ?15-20 gelse kafi benim için. Mat için.
Hoca değiştirmeyi denedin mi?
Bende 9 net ile başladım 22 gün civarı oldu eksikleri kapattıkça arttı biraz eksik kapanınca Genel deneme attım matematik 20 doğru 2 yanlış geldi 19,5 net geldi ve daha eksiğim var sınava kadar 30 35 olur büyük ihtimal sen hatalı çalışıyorsun büyük ihtimal
Bende 9 net ile başladım 22 gün civarı oldu eksikleri kapattıkça arttı biraz eksik kapanınca genel deneme attım matematik 20 doğru 2 yanlış geldi 19,5 net geldi ve daha eksiğim var sınava kadar 30 35 olur büyük ihtimal sen hatalı çalışıyorsun büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.