TYT matematik 0-5 net yapan birisi Eyüp b izlemeli mi?

Tugkannn

Decapat
Daha fazla  
Asal carpanlara ayirma konusundayim şu anki tek amacim ilk 12 konuyu bitirip problem, geometri ve TYT fene gecmek. 0-5 net arasi yapiyorum matematikte. 3D vdd kitabinin yaninda mikroorjinal cozuyorum ardindan 345'e gecmeyi planliyorum. Sizce daha dusuk seviyeye hitap eden bir hocayla mi baslamaliydim yoksa devam edeyim mi? Açıkçası Eyüp hocanin abartildigini dusunuyordum ama tam sevdigim tarzda ders anlatiyor o yuzden baska hocaya da gecmek istemiyorum. 3D vdd kitabinda beceri temelli ve meraklisina sorularda zorlaniyorum onun disi okeyim.

Zaten hocayı sevdiğinizi söylemişsiniz bu hocayla devam edin. Keza hoca bence temelden anlatıyor. Birkaç videosunu izledim ağır bir anlatımı yok. Zaten piyasanın en iyi hocalarındandır kendisi.

Eyüp hoca bizzat kendisi bile özellikle derece kitleye hitap ettiğini söylerken fanları hala bunu kabullenememiş durumda nedense 😃 . Eyüp b izleme sakın vaktin boşa gider. RM gibi tamamen temelden anlatan bir kanaldan başlayabilirsin belki ama RM'den matematiği bitirdiğin zaman Eyüp b gibi bir kanaldan tekrar bitirmen gerekir. RM kesinlikle yeterli olmaz. Şahsi tavsiyem dümdüz Mert Hoca'dan izle. Soru bankasını alma ama, zor.

Eyüp B'nin abartıldığı kısmına katılıyorum ancak iyi anlıyorsanız değiştirmenize gerek yok. Anlayamadığınızı hissettiğiniz yerleri bıyıklı matematik'ten destekleyebilirsin, iyi çalışmalar.

Teşekkürler bir de bir sorum olacak izlediğim çoğu rehberlik kanalı bıyıklı matematiğin temel atma kampını izle diyor benim net bandında olanlar için ama bir inceledim gerekli görmedim 9 ve 10. sınıfım berbat geçti onun harici matematik temelim kötü değil bir de zaten ilk 12 konunun neredeyse yarısını bitirdim yani gerek yok değil mi bu tarz bir kamp ve soru bankasına?

Eyüp hoca bizzat kendisi bile özellikle derece kitleye hitap ettiğini söylerken fanları hala bunu kabullenememiş durumda nedense 😃. Eyüp b izleme sakın vaktin boşa gider. Rm gibi tamamen temelden anlatan bir kanaldan başlayabilirsin belki ama Rm'den matematiği bitirdiğin zaman Eyüp b gibi bir kanaldan tekrar bitirmen gerekir. Rm kesinlikle yeterli olmaz. Şahsi tavsiyem dümdüz mert Hoca'dan izle. Soru bankasını alma ama, zor.

Teşekkürler hocam. Bir de mert hocadan bakacağım sıradaki konuya onunla devam edebilirim. Zaten mikroorjinal çözüyorum soru bankasına gerek yok fazladan para vermeye.

Teşekkürler bir de bir sorum olacak izlediğim çoğu rehberlik kanalı bıyıklı matematiğin temel atma kampını izle diyor benim net bandında olanlar için ama bir inceledim gerekli görmedim 9 ve 10. sınıfım berbat geçti onun harici matematik temelim kötü değil bir de zaten ilk 12 konunun neredeyse yarısını bitirdim yani gerek yok değil mi bu tarz bir kamp ve soru bankasına?

Hocam daha yolun başındayız, eğer temelinizde gerçekten sıkıntı varsa en azından o kampı bitirmeniz size çok fayda sağlar. Zaten on gün sürüyor, sonrasında istediğiniz bir hocanın TYT kampına başlarsınız.

Asal carpanlara ayirma konusundayim şu anki tek amacim ilk 12 konuyu bitirip problem, geometri ve TYT fene gecmek. 0-5 net arasi yapiyorum matematikte. 3D vdd kitabinin yaninda mikroorjinal cozuyorum ardindan 345'e gecmeyi planliyorum. Sizce daha dusuk seviyeye hitap eden bir hocayla mi baslamaliydim yoksa devam edeyim mi? Açıkçası Eyüp hocanin abartildigini dusunuyordum ama tam sevdigim tarzda ders anlatiyor o yuzden baska hocaya da gecmek istemiyorum. 3D vdd kitabinda beceri temelli ve meraklisina sorularda zorlaniyorum onun disi okeyim.

3D vdd + Eyüp b temelin 2 tık üstüdür. Önerim bıyıklı 10 günde temel atma + acil matematiğin ilacıdır.

Ha ama eğer anlayıp çözebiliyorsanız, gerçekten gelişiyorsanız kullanabilirsiniz ama dediğim gibi, önerim acil matematiğin ilacı + bıyıklı'nın 10 günde temel atma kampıdır.

Hocam daha yolun başındayız, eğer temelinizde gerçekten sıkıntı varsa en azından o kampı bitirmeniz size çok fayda sağlar. Zaten on gün sürüyor, sonrasında istediğiniz bir hocanın TYT kampına başlarsınız.

Yani basit denklemleri çözebiliyorum basit işlemlerde sıkıntı yaşamıyorum ancak dediğim gibi 9 ve 10'um çok kötü geçtiği için bir başlasam mı diye düşünmedim değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı