TYT matematik çalışma programı önerisi

marcel020

Femtopat
Daha fazla  
TYT matematik çalışıyorum ama bir programım yok, bitirmem gereken konular belli değil, TYT matematikteki bütün konuları bitirmem mi gerekiyor yoksa belli başlı konuları bitirsem yeter mi? Yeterse bunlar hangi konular olmalı? Araştırdım ama güvenebilecegim bir program bulamadım, bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

En önemli kısmı ilk 12 konu, AYT ile bağlantılı. Sorularına cevap alabileceğin en iyi kanal:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mert hocanın kampına git ilk 12 konu 27 günde bitiyor. Atlamadan zıplamadan bol bol soru çözerek hallet 28.gün itibari ile problemler başlıyor. Problemlere çalışırken bir yandan da günde birkaç saat AYT matematik ile ilgilen.

Eyüpb'nin 3dvdd konu anlatım defteri var video konu anlatımlarıyla ilerliyorum ama mert hocanında TYT mat video ders kitabi var elimde. Eyüp hocadan dinledikten sonra karekök soru bankasından soru çözümü yapıyorum ama Eyüp hocanın anlattıklarını bazen anlamıyorum anlamadığım konuları tekrar mert hocadan dinlemem mantıklı olur mu? Ya da komple mert hocayamı geçmeliyim?

Eyüpb'nin 3dvdd konu anlatım defteri var video konu anlatımlarıyla ilerliyorum ama mert hocanında TYT mat video ders kitabi var elimde. Eyüp hocadan dinledikten sonra karekök soru bankasından soru çözümü yapıyorum ama Eyüp hocanın anlattıklarını bazen anlamıyorum anlamadığım konuları tekrar mert hocadan dinlemem mantıklı olur mu? Ya da komple mert hocayamı geçmeliyim?
Hocam eyüp hoca yüksek kitleye hitap ediyor bence. Sıfırdan gelenler değilde ısrarla bi konuyu yapamayanlar için daha uygun. Bence Mert Hoca'dan devam edin.

Hocam Eyüp hoca yüksek kitleye hitap ediyor bence. Sıfırdan gelenler değil de ısrarla bir konuyu yapamayanlar için daha uygun. Bence mert Hoca'dan devam edin.

Hocam peki TYT'deki diğer dersler için önerebileceğiniz kitaplar ve hocalar var mı? Sosyalim iyi ama fen için konu anlatımına ihtiyacım var.

Hocam peki TYT'deki diğer dersler için önerebileceğiniz kitaplar ve hocalar var mı? Sosyalim iyi ama fen için konu anlatımına ihtiyacım var.
Biyolojiyi önce Betül Biyoloji'nin kampından ezber yaparak bitirin sonra Doktor Biyoloji'nin kampından tekrar bitirin. Kimyayı Benim Hocam'dan Görkem Şahin'den izleyin. Fizikte ise VİP Fizik'ten veya Özcan Aykın iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı