Neden komk gelsin ki? En iyi matematikçilerde bir zamanlar matematik bilmiyorlardı öyle düşün. Matematiğin tek sırrı azim ve istikrar. Mesela 3-4 ay çalışcaksın ama belki 2-3 net bile artmayacak ama pes etmeyip 1 yıl boyunca her gün çalışırsan yapamaya yapamaya bir süreden sonra yapabildiğini göreceksin. Hangi kanal hangi kamp olduğunun önemi yok sadece düzenli şekilde her gün vakit ayrıacaksın ve hemen 2 ay çalışıp hadi netlerim artsın demeyeceksin çünkü matematik öyle bir ders değil. Geometride aynı şekilde. Zincir gibi düşün halkaları tek tek takıyorsun ki en sonunda elinde bir zincirin olmuş olsun. Matematikteki her konu zincirin bir taşı hepsi yerine oturunca sonrasında zaten matematik bilen biri haline geliyorsun. Başlangıç için karekök sıfır kitabını öneririm mor bir kitaptı hala piyasada var mı bilmiyorum ben onu çözmüştüm ilk aşamada. Başarılar.
Çok fazla soru çözersem yapabilir miyim diyosun yani abi ama şöyle bir durum var ki ben bir sorunun çözümünü gördüm diyelim AA böyle mi çözülüyormuş diyorum aslında aklıma gelse yapacağım yani ama bir türlü çözüm şekli aklıma gelmiyor yani bilmediğimden değil bu da yavaş yavaş soru çözerek geçer diye düşünüyorum ama bir yandan da moral bozmuyor değil sınava 1 yıl kalmış ben daha matematiğin ilk konusunun sorularını yapamıyorum.