TYT matematik için soru izlemek yeterli olur mu?

Hayır bilgim var konu içeriğini biliyorum ama hiçbir zaman o içeriği soruya dökemiyorum. Aynı bende Eyüp b 3D soru çözümlerini izliyorum.
Hocam içeriği soruya dökemiyorsanız gerçek sınavda da dökemezsiniz. Sınava kadar vakit az kaldı haklısınız. Bir teknik olarak bol bol soru çözümü videosu izlemek mantıklı olabilir ama soru da çözmek lazım, matematikte şart.

Hocam içeriği soruya dökemiyorsanız gerçek sınavda da dökemezsiniz. Sınava kadar vakit az kaldı haklısınız. Bir teknik olarak bol bol soru çözümü videosu izlemek mantıklı olabilir ama soru da çözmek lazım, matematikte şart.

Gerçek sınava girdim zaten gariptir matematiği kolay geldi fakat matematiğe yarım saat kala girdiğim için çok az soru yapabildim. Yani ben şunu demek istiyorum anladığım konuyu soruya dökemiyorum ama basit mantıkla daha uzun uğraş sürse bile anca öyle yapabiliyorum.

Hocam o zaman şunu sorayım. Kalan zamanda sadece deneme çözerek mi geçirmeliyim? Yoksa test kitabı almam mantıklı mıdır? TYT de hedefim o kadar yüksek değil.

Son düzenleme:
Hocam o zaman şunu sorayım. Kalan zamanda sadece deneme çözerek mi geçirmeliyim? Yoksa test kitabı almam mantıklı mıdır? TYT de hedefim o kadar yüksek değil.
Konuyu öğrenmek adına test kitabı daha mantıklı. Denemelerde öğrenilen konularla ilgili eleyici sorular olur, biraz ağır gelebilir. Ama tabii deneme de çözün. Süre yönetiminiz gelişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı