TYT ve AYT matematik için kaç adet kaynak yeterli olur?

Eyvallah hocam teşekkür ederim :)

Şöyle söyleyeyim hocam YKS'de temelinizin olması demek matematikte 15 ve üstü yapabiliyor olmanız demek. Maziniz olabilir evet ama bu mazinin de sağlam olması gerekiyor maalesef aynı hatayı geçen sene yaptım. Tüm matematik yazılılarım 100'dü, ortaokul temelim çok sağlamdı çok seviyordum matematiği o yüzden zor bir kaynakla başladım ve yere çakıldım. YKS'de 20 net bile çıkaramadım matematikte o yüzden zaman kaybı gözüyle bakmayıp acilin ilacı + 345 ile ilerleyin cilayı Orijinal ile atarsınız. Zaman kaybı da değil ayrıca çünkü sınava daha çok vakit var yetiştirirsiniz.

AYT'de hoca çok önemli, TYT'de sağlam temel atarsanız sağlam hocalar izleyebilirsiniz. Eyüp Boncuk hocayı tek geçerim, onu ve kamp kitabı 3D AYT VDD'sini paralel götürüp yanına 345 gibi bir kaynağı götürürseniz ilk başta sonra da zor kaynakların dibini sıyırırsınız.

FKB için de şu hocaları önerebilirim:
Fizik ---> Altuğ Güneş - Özcan Aykın - VIP Fizik - Fizikle Barış
Kimya ---> Görkem Şahin Benim Hocam - Bizim Hocalar - Sinan İhtiyaroğlu
Biyoloji ---> Selin Hoca - FUNDAMENTALS Biyoloji - Betül Hoca - Dr. Biyoloji
9 ve 10.sınıfta zehir gibiydim ezber yeteneğim müthişti ramazan ayında 20 sayfa edebiyatı bir günde ezberlemiştim ama çok kilolu olduğum için spora yazıldım 1.5 ayda 25 kilo verdim bütün vitamin değerlerimin içinden geçtim beyin sisi vb sorunlar var şuan nasıl halledecem bilmiyorum

Tavsiyelerin altın değerinde keşke senin gibi abim olsa:)

Tyt sağlam çalışma ile kaç ayda bitebilir

9 ve 10.sınıfta zehir gibiydim ezber yeteneğim müthişti ramazan ayında 20 sayfa edebiyatı bir günde ezberlemiştim ama çok kilolu olduğum için spora yazıldım 1.5 ayda 25 kilo verdim bütün vitamin değerlerimin içinden geçtim beyin sisi vb sorunlar var şu an nasıl halledeceğim bilmiyorum

Tavsiyelerin altın değerinde keşke senin gibi abim olsa:)

TYT sağlam çalışma ile kaç ayda bitebilir

Beyin sisi tarzı sorunları doktora başvurarak anca halledebilirsiniz diye biliyorum geçmiş olsun odak ve psikolojik sorunların temelinde moral ve stres yatıyor hocam atlatırsınız umarım.

Estağfurullah hocam, artık forumda bir kardeşiniz var ne zaman isterseniz etiketleyin veya profilime yazın yardımcı olurum :)

Konu bazında soruyorsanız TYT'de Türkçe de 30 üstüne, sosyalde 14-15 üstüne çıkmak ve matematikte konuları bitirmek 3-4 ayınızı alır. Tabii bunun içine fen çalışmakta girer. Ama net arttırmak sene sonuna kadar gider. TYT tam bitmez hiçbir zaman, ne zaman ki matematik konularınız biter ve güzel netler yapmaya başlarsınız o zaman bitmiş demektir aslında.

Eyvallah hocam teşekkür ederim :)

Şöyle söyleyeyim hocam YKS'de temelinizin olması demek matematikte 15 ve üstü yapabiliyor olmanız demek. Maziniz olabilir evet ama bu mazinin de sağlam olması gerekiyor maalesef aynı hatayı geçen sene yaptım. Tüm matematik yazılılarım 100'dü, ortaokul temelim çok sağlamdı çok seviyordum matematiği o yüzden zor bir kaynakla başladım ve yere çakıldım. YKS'de 20 net bile çıkaramadım matematikte o yüzden zaman kaybı gözüyle bakmayıp acilin ilacı + 345 ile ilerleyin cilayı orijinal ile atarsınız. Zaman kaybı da değil ayrıca çünkü sınava daha çok vakit var yetiştirirsiniz.

AYT'de hoca çok önemli, TYT'de sağlam temel atarsanız sağlam hocalar izleyebilirsiniz. Eyüp boncuk hocayı tek geçerim, onu ve kamp kitabı 3D AYT Vdd'sini paralel götürüp yanına 345 gibi bir kaynağı götürürseniz ilk başta sonra da zor kaynakların dibini sıyırırsınız.

FKB için de şu hocaları önerebilirim:
Fizik ---> altuğ güneş - Özcan aykın - VIP fizik - fizikle barış.
Kimya ---> görkem şahin benim hocam - bizim hocalar - sinan ihtiyaroğlu.
Biyoloji ---> selin hoca - fundamentals biyoloji - betül hoca - dr. Biyoloji.

9 ve 10.sınıfta zehir gibiydim ezber yeteneğim müthişti ramazan ayında 20 sayfa edebiyatı bir günde ezberlemiştim ama çok kilolu olduğum için spora yazıldım 1.5 ayda 25 kilo verdim bütün vitamin değerlerimin içinden geçtim beyin sisi vb sorunlar var şu an nasıl halledeceğim bilmiyorum.
Tavsiyelerin altın değerinde keşke senin.

Beyin sisi tarzı sorunları doktora başvurarak anca halledebilirsiniz diye biliyorum geçmiş olsun odak ve psikolojik sorunların temelinde moral ve stres yatıyor hocam atlatırsınız umarım.

Estağfurullah hocam, artık forumda bir kardeşiniz var ne zaman isterseniz etiketleyin veya profilime yazın yardımcı olurum :)

Konu bazında soruyorsanız TYT'de Türkçe de 30 üstüne, sosyalde 14-15 üstüne çıkmak ve matematikte konuları bitirmek 3-4 ayınızı alır. Tabii bunun içine fen çalışmakta girer. Ama net arttırmak sene sonuna kadar gider. TYT tam bitmez hiçbir zaman, ne zaman ki matematik konularınız biter ve güzel netler yapmaya başlarsınız o zaman bitmiş demektir aslında.

Hocam aslında zaten 2 sene sonra sınav değişecek bu sene TYT diğer sene AYT kassam mantıklı olmaz mı?

9 ve 10.sınıfta zehir gibiydim ezber yeteneğim müthişti ramazan ayında 20 sayfa edebiyatı bir günde ezberlemiştim ama çok kilolu olduğum için spora yazıldım 1.5 ayda 25 kilo verdim bütün vitamin değerlerimin içinden geçtim beyin sisi vb sorunlar var şu an nasıl halledeceğim bilmiyorum.
Tavsiyelerin altın değerinde keşke senin.

Hocam aslında zaten 2 sene sonra sınav değişecek bu sene TYT diğer sene AYT kassam mantıklı olmaz mı?

Eğer 11. sınıfsanız zaten ilk senenizde TYT kasmanız gerek hocam, AYT için bu sene hocalarınızı dinleyip yazılılarınızı yüksek tutun yeter. Bir de matematiği sağlam tutun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı