TYT matematik konu önerisi

Skeiry

Centipat
Daha fazla  
Arkadaş merhaba, mezun bir dil öğrencisiyim ve TYT matematik için sizlerden tavsiye almak istiyorum. Öncelikle derece istemiyorum 10-15 arası matematik yapsam benim için yeter. Son senelerde en fazla soru çıkan konuları veya üstünde durmam gereken konuları söyleyebilir misiniz? (temelim harika değil ortalama.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş merhaba, mezun bir dil öğrencisiyim ve TYT matematik için sizlerden tavsiye almak istiyorum. Öncelikle derece istemiyorum 10-15 arası matematik yapsam benim için yeter. Son senelerde en fazla soru çıkan konuları veya üstünde durmam gereken konuları söyleyebilir misiniz? (temelim harika değil ortalama.)

Temel matematik ile zaten 10 net geliyor üstüne problemleri hallet problemlerde ilk 12 konunun karışımı 20 - 25 ediyor. İlk 12 konuyu gözünde büyültme YouTube'dan bir kamp ile kısa sürede bitirirsin.

İlk 12 konu ile problemler gayet yeterli olacaktır. Burada çok fazla konu ayrımı yapamayız. Problemlerde sadece sayı ve kesir problemlerine çalışsan da olur ama ilk 12 konuyu her türlü çalışman gerekiyor özellikle net hedefin 10-15 ise kesinlikle çalışman lazım çünkü ilk 10 soru genelde ilk 12 konudan gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı