TYT matematik nasıl halledilir?

Katalonyayaslm

Centipat
İyi geceler herkese TYT matematikte çok zorlanıyorum 0 artı 0'ım bazı işlemlerde bile zorlanıyorum 2-3 ay sonra başlayacağım matematik çalışmaya 12-15 netlik bir çıkarım nasıl yapabilirim 0'dan. Hiç anlamıyorum ama ve ön yargım var.

Öncelikle şunu söyleyeyim ertelemeye devam edersen halledemezsin hocam. YouTube'da sıfırdan ilerleyen kamplar var oralaardan yardım alınabilir. Bende sıfırdım YouTube'dan hallettim.

Günlük 15-20dk lik konu anlatım izleyerek şimdiden başlayabilirsin bence 15 net hedefliyorsan sadece Problemlere ve Üçgende Açılar konusuna çalışıp matematiği kafadan çıkarabilirsin kalan aylarda tyt denemesi çözerek unutmazsın zaten. Sözelciysen matematiği şimdiden aradan çıkarıp sözel derslere odaklan bence.

Günlük 15-20dakikalık konu anlatım izleyerek şimdiden başlayabilirsin bence 15 net hedefliyorsan sadece problemlere ve üçgende açılar konusuna çalışıp matematiği kafadan çıkarabilirsin kalan aylarda TYT denemesi çözerek unutmazsın zaten. Sözelciysen matematiği şimdiden aradan çıkarıp sözel derslere odaklan bence.

Hocam eylül'ün başında bir Giresun'a gidip geleceğim yani başlamam 8 Eylül'ü falan bulur Türkçe yazım kuralları ve ses bilgisi hallettim önce Türkçe sonrasında matematiği halledeceğim hocam yetişir değil mi matematikte konuları bilmiyorum ama baştan başlayacağım ve dediğinizi de dikkate alacağım.

Günlük 15-20dakikalık konu anlatım izleyerek şimdiden başlayabilirsin bence 15 net hedefliyorsan sadece problemlere ve üçgende açılar konusuna çalışıp matematiği kafadan çıkarabilirsin kalan aylarda TYT denemesi çözerek unutmazsın zaten. Sözelciysen matematiği şimdiden aradan çıkarıp sözel derslere odaklan bence.

Ekstra olarak belki inanmazsın ama problem çözmesini bile bilmiyorum.

Hocam eylül'ün başında bir Giresun'a gidip geleceğim yani başlamam 8 Eylül'ü falan bulur Türkçe yazım kuralları ve ses bilgisi hallettim önce Türkçe sonrasında matematiği halledeceğim hocam yetişir değil mi matematikte konuları bilmiyorum ama baştan başlayacağım ve dediğinizi de dikkate alacağım.

Ekstra olarak belki inanmazsın ama problem çözmesini bile bilmiyorum.
Problemden 10 sorunun üstünde çıktığı için dedim. Çalışırsan yapabilirsin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı