TYT matematik netleri istenilen seviyeye ulaşmıyor

Fearless0600

Decipat
Daha fazla  
85k ile mezuna kaldım TYT matematik netim 25-30 arası geliyor kolay deneme olursa olursa 37-38'de yaptığım oluyor. Zor denemelerde 24-25'lere kadar düşüyor. Sonradan çözümlerine baktığımda ya dikkat hatası ya da ben bunu çözebilirmişim şeklinde oluyor. 35 üstüne sabitleyemek istiyorum. Süre olarak da 75-80 dk civarında çözebiliyorum. Bunu da hızlandırmam lazım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Hedefim tıp.

Hemen hemen aynı durumdayız bu döngüden kurtulmanın tek çaresi en sıkıcı yol olan branş denemeleri süre tutarak çözmek orta zor demeden her çeşitten çözmeye çalış sonra gözle görülür farkı görürsün sırf bunu AYT matta aynısını uygulamadım diye 18 mat boş bıraktım bu sene 70 küsurden bıraktım

Hemen hemen aynı durumdayız bu döngüden kurtulmanın tek çaresi en sıkıcı yol olan branş denemeleri süre tutarak çözmek orta zor demeden her çeşitten çözmeye çalış sonra gözle görülür farkı görürsün sırf bunu AYT matta aynısını uygulamadım diye 18 mat boş bıraktım bu sene 70 küsurden bıraktım

Branşlara başladım hocam 2-3 gündür sabahları 1'er tane atıyorum iyi oluyor da geçen sene nisan Mayıs aylarındada 28-30 civarı gidip geliyordu şu an yine aynı. İnşallah sınava kadar çöze çöze gelişir AYT mat konularına göz atıyorum şu an konular bitsin günlük 1'er tane çözeceğim TYT AYT mat denemesini

AYT matta aynısını uygulamadım diye 18 mat boş

2025 AYT'si si zordu geçen sene en çok ona çalıştım netlerimde iyiydi ama benim de 9 boş geldi 30D-1Y geldi denemelerim daha yüksekti ama sınav anı mıdır nedir yapamayınca yapamıyorsun yani

Branşlara başladım hocam 2-3 gündür sabahları 1'er tane atıyorum iyi oluyor da geçen sene nisan Mayıs aylarındada 28-30 civarı gidip geliyordu şu an yine aynı. İnşallah sınava kadar çöze çöze gelişir AYT mat konularına göz atıyorum şu an konular bitsin günlük 1'er tane çözeceğim TYT AYT mat denemesini
hocam tyt alışkanlık gereği yapılırda ağırlığını ayt olarak tutsan süper olur sonra benim gibi sırf ayt mat yüzünden mezuna kalma tekrardan sonra çok oturuyor
2025 AYT'si si zordu geçen sene en çok ona çalıştım netlerimde iyiydi ama benim de 9 boş geldi 30D-1Y geldi denemelerim daha yüksekti ama sınav anı mıdır nedir yapamayınca yapamıyorsun yani
bende tek geo eksikti çemberden ondada 4 tane gelince şansıma sövüyordum sınavda :D . sağlık olsun herşeyde vardır bi hayır dedim takmadım hedef 10 k yaparız inşallah ikimizde koskoca yıl ayt mat odaklı çalışcam yapayım o kadarınıda zaten ayt fen 30 civarı :)

Hocam TYT alışkanlık gereği yapılırda ağırlığını AYT olarak tutsan süper olur sonra benim gibi sırf AYT mat yüzünden mezuna kalma tekrardan sonra çok oturuyor

Hocam Zaten ikimizinde temeli var ben şu an konuların şöyle deyim yerindeyse tozunu alıp denemelere geçiyorum geometri mat1 bitti mat2dede lti ve trigo kaldı onları da tekrar edip biraz soru çözüp deneme çözmeye başlarım.

Bende tek geo eksikti çemberden onda da 4 tane gelince şansıma sövüyordum sınavda :D. Sağlık olsun her şeyde vardır bir hayır dedim takmadım hedef 10 k yaparız inşallah ikimizde koskoca yıl AYT mat odaklı çalışacağım yapayım o kadarınıda zaten AYT fen 30 civarı :)

Ben sınavda çember sorularına tek atmıştım 😂 geometriyi sağlam çalış bu yıl inan çok kurtarıcı oluyor bir yandan bakarsan can simidi gibi düşün geometriyi

Hocam zaten ikimizinde temeli var ben şu an konuların şöyle deyim yerindeyse tozunu alıp denemelere geçiyorum geometri mat1 bitti mat2dede lti ve trigo kaldı onları da tekrar edip biraz soru çözüp deneme çözmeye başlarım.

Şu an aynen bende aynı şekil yapıyorum AYT feni baştan sonra bitirdim tekrardan aromatın 30 net AYT fen kitabı var 90 sayfa tavsiye ederim ben PC'den grafik tablet ile bitirdim bulursan bir göz at bence .ok güzel tekrar oluyor

Hem fazla mat gibi zorlamıyorlar hem de herkes çalışmadığı için yapılmayan bir alan sen yapınca çok öne atıyor ben geçen yıl TYT'de batırdım yoksa kazanmıştım

Ben sınavda çember sorularına tek atmıştım 😂 geometriyi sağlam çalış bu yıl inan çok kurtarıcı oluyor bir yandan bakarsan can simidi gibi düşün geometriyi
Hem fazla mat gibi zorlamıyorlar hem de herkes çalışmadığı için yapılmayan bir alan sen yapınca çok öne atıyor ben geçen yıl TYT'de batırdım yoksa kazanmıştım
bu sene hata yapmadan geçeriz şimdiden geçen yılın son aylarından e yapılıyorsa yapıyoruz zaten :D

Şu an aynen bende aynı şekil yapıyorum AYT feni baştan sonra bitirdim tekrardan aromatın 30 net AYT fen kitabı var 90 sayfa tavsiye ederim ben PC'den grafik tablet ile bitirdim bulursan bir göz at bence. Ok güzel tekrar oluyor

Hocam fende benim kendi çıkardığım notlarım var oradan tekrar edeceğim eksik olan kısım olursa video ile kapatırım

Bu sene hata yapmadan geçeriz şimdiden geçen yılın son aylarından e yapılıyorsa yapıyoruz zaten :D

Aynen ama rehavete kapılmamak lazım. 12'ler canavar gibi geliyor yetişebilirler 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı