TYT matematik temeli nasıl atılmalı?

Hocam yeni nesil sorular.

İkinci kitap ile ilgili konuşmak gerekirse bildiğin ilk 12 konu ama klasik yani eski nesil hali. Eğer bunu çözmezseniz sınavı kazanamazsınız diye bir şey ima etmek istemiyorum. İlk kitap bittikten sonra herhangi bir hocanın TYT matematik kampına başlıyabilirsiniz.

Şu an 2. kitap çözmek biraz vakit kaybı oluşturabilir. Benim boş vaktim vardı 2. kitabıda çözdüm bitirdim. Sonra ise eyüb b TYT matematik kampına başladım ve devam ediyorum şu an. 2. kitabın faydası oldu mu evet oldu ilk 12 konunun kökünü kavradığım için kamp videolarınıda izleyince yeni nesil soru tiplerini çözebildim. Amaç zaten ÖSYM yeni nesil sorularını çözebilmek.

Eğer illa çözeceğim diyorsanız bir hocanın kamp videosuyla birlikte götürebilirsiniz.

Hocam yeni nesil sorularda takılıyorum yani adeta nefesim kesiliyor o sorularda onları kamp ile mi hallettin iki kitaba da başlayacağım ben ant mat 1 ve 2 ikisini de bitireceğim.

Hocam yeni nesil sorular.

Hocam yeni nesil sorularda takılıyorum yani adeta nefesim kesiliyor o sorularda onları kamp ile mi hallettin iki kitaba da başlayacağım ben ant mat 1 ve 2 ikisini de bitireceğim.

Kamp izlediğimde normal çözüyordum. Yeni nesil soru diye takılmadım bir yerde. Biraz kendi potansiyelinizde bir şey. Kamp videolarını izleyip 345 TYT mat soru bankasında yeni nesil soruları rahat çözdüm. Yeni nesil diye çok kasmamak lazım. Şubat ayında daha işlem önceliğini bile bilmiyordum. Matematik korkulacak bir şey değil ilk önce önyargıyı kırmak lazım.

Bunu sadece izlemen yeterli hocam eğer AYT de yapacağım deseydin TYT'de çalışma AYT de çalışırsın diyecektim çünkü konuları aynı ama eğer AYT giriceksen boş bir deftere baştan not alman lazım ama sen sadece TYT dediğin için sadece izlemen yeterli ben senin yerinde olsan son 3 ay gibi izlerdim ve evet Türk tarihi cumhuriyet ilanı böyle basit gibi gözüken şeyleri bile bilmeyenler var doğru söylüyorsun.

Çok teşekkür hocam attığınız kampı izleyeceğim 3 ay kala. Hedef sıralama bazında 200k veya puan bazında 300 ve üstü hepimiz için hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı