TYT matematik temeli nasıl atılmalı?

İnşallah kazanırsın bende boun tarih istiyorum.

İnşallah kazanırsınız hocam. Bu arada tarihte çok kötüyüm nasıl geliştirebilirim? Sıfırdan başlamak için önerebileceğiniz ders notları, YouTube kampı vesaire var mı?

Hocam sen AYT girecek misin ona göre öneri vereceğim çünkü.

Yok hocam sadece TYT, aslında Türkçe ve matematik basıyorum şu an elimden geldiğince bir süre sonra da coğrafya ve fiziğe başlayacağım ama tarihi de yapsam bir şey kaybetmem fazladan 3-5 net kim istemez değil mi :)

Ekstra olarak askerlik istediğim için en azından Türk tarihini bilmem gerek mülakatlarda karşıma çıkabilir. Genel olarak tarih ile ilgili önemli kişileri, savaşları, zamanları bilmem lazım hocam.

Yok hocam sadece TYT, aslında Türkçe ve matematik basıyorum şu an elimden geldiğince bir süre sonra da coğrafya ve fiziğe başlayacağım ama tarihi de yapsam bir şey kaybetmem fazladan 3-5 net kim istemez değil mi :)

Ekstra olarak askerlik istediğim için en azından Türk tarihini bilmem gerek mülakatlarda karşıma çıkabilir. Genel olarak tarih ile ilgili önemli kişileri, savaşları, zamanları bilmem lazım hocam.

Bunu sadece izlemen yeterli hocam eğer AYT de yapacağım deseydin TYT'de çalışma AYT de çalışırsın diyecektim çünkü konuları aynı ama eğer AYT giriceksen boş bir deftere baştan not alman lazım ama sen sadece TYT dediğin için sadece izlemen yeterli ben senin yerinde olsan son 3 ay gibi izlerdim ve evet Türk tarihi cumhuriyet ilanı böyle basit gibi gözüken şeyleri bile bilmeyenler var doğru söylüyorsun.

Herkese selam. Temel atmak istiyorum. Temelim zayıf. Bunu YouTube'dan sıfırdan kamplarla mı yoksa antrenmanlarla matematik gibi kitaplardan mı atmalıyım?

Hocam eğer hiç temelin yoksa bıyıklı matın 10 günde temel kampı var bence ona başla sonra 55 günde kampı var hocanın onunla devam edersin ama bir dinle önce anlıyorsan ondan başla.

İkinci kitap ile ilgili konuşmak gerekirse bildiğin ilk 12 konu ama klasik yani eski nesil hali. Eğer bunu çözmezseniz sınavı kazanamazsınız diye bir şey ima etmek istemiyorum. İlk kitap bittikten sonra herhangi bir hocanın TYT matematik kampına başlıyabilirsiniz.

Şu an 2. Kitap çözmek biraz vakit kaybı oluşturabilir. Benim boş vaktim vardı 2. kitabıda çözdüm bitirdim. Sonra ise Eyüb B TYT matematik kampına başladım ve devam ediyorum şu an. 2. kitabın faydası oldu mu evet oldu ilk 12 konunun kökünü kavradığım için kamp videolarınıda izleyince yeni nesil soru tiplerini çözebildim. Amaç zaten ÖSYM yeni nesil sorularını çözebilmek.

Eğer illa çözeceğim diyorsanız bir hocanın kamp videosuyla birlikte götürebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı