TYT matematikte yeni nesil sorular nasıl kavranabilir?

SingleMove

Decapat
Daha fazla  
2 hafta önce temelim yoktu ama artık ilk 12 konuyu bitirdim sayılır bazı yeni nesil soruları çözebilsem de(kolayları) genel olarak hala yeni nesilde zorlanıyorum bana önerebileceğiniz yeni nesil ÖSYM tarzı soran kitaplar var mı? Çok fazla da zorlanmayayım ama yeni nesili kavrayabileyim tabii çözümlerinin YouTube'da olduğu kitaplar olsun. Kitap harici önerebileceğiniz şeyler varsa söylerseniz çok memnun olurum.

Kaynak öneremem ama tavsiye verebilirim.

Ben soru öğrenmek için soru çözümü yapmıyorum. Soru çözüm veya deneme çözüm videoları izleyerek soru stillerinin nasıl çözüldüğünü anlamaya çalışıyorum. Ki bu benim için verimli oluyor. Çünkü kitaba bakıp yapamazsam hem ders saatlerim boşa gidecek, hem dersten hem de genel olarak soru çözümü yapmaktan sıkılacağım. Bunun yerine gidip soru çözüm videosu izliyorum. Videolarda yanlış yapmayacaklari için kısa net şekilde anlatıyorlar soruların çözümünü. Kitapta vakit kaybetmek tense hoca eşliğinde video izleyerek bir çok soru tarzını öğreniyorum zaten. İzlerken de "Buraya bu şuradan geldi" gibi anlam vererek izlemeye çalışıyorum ki soruyu ve çözümünü anlayabileyim. Belki işinize yarar.

Kaynak öneremem ama tavsiye verebilirim.

Ben soru öğrenmek için soru çözümü yapmıyorum. Soru çözüm veya deneme çözüm videoları izleyerek soru stillerinin nasıl çözüldüğünü anlamaya çalışıyorum. Ki bu benim için verimli oluyor. Çünkü kitaba bakıp yapamazsam hem ders saatlerim boşa gidecek, hem dersten hem de genel olarak soru çözümü yapmaktan sıkılacağım. Bunun yerine gidip soru çözüm videosu izliyorum. Videolarda yanlış yapmayacaklari için kısa net şekilde anlatıyorlar soruların çözümünü. Kitapta vakit kaybetmek tense hoca eşliğinde video izleyerek bir çok soru tarzını öğreniyorum zaten. İzlerken de "Buraya bu şuradan geldi" gibi anlam vererek izlemeye çalışıyorum ki soruyu ve çözümünü anlayabileyim. Belki işinize yarar.
Hocam zaten az bir süre kalmış sınava ben bu riske girmeyeyim hiç yine de teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı