TYT nasıl çalışılmalı?

@KırAtlıLiberal, bol bol kitap okumanı ve makale okumanı öneririm. Kısacası okuduğunu anlama olayını geliştirmelisin. Sadece Türkçe için değil, TYT için çok önemli.
Okuyorum hocam günde 30-40 sayfa ama paragrafa pek bir etkisi olmuyor bazen 10 soruda 8-9 doğru yapıyorum bazen 5-6'ya kadar düşüyor.
 
2024'te YKS'ye gireceklere ne tavsiye edersiniz? Şuan TYT matematik ve parargaf kasıyorum. TYT matematik'te bir kolay bir de sınav ikizi var sınava denk konularım okullar açılmadan biter büyük ihtimalle. Sınava çalışarak girmiş biri olarak tavsiyeleriniz çok önemli.

Matematik kas. Matematiğin önemi çok arttı. Gece gündüz problem çöz. Piyasadaki bütün kitapları erit.

TYT matematik ve paragraf kasmaya devam et. Faydasını göreceksin. Sınav ikizi ve diğer kitapları da bitir.

Eğer iyi seviyedeysen Apotemi problemler kitabını öneririm. Kolay başlangıç yaparım dersen hiç problem değil kitabı gayet iyidir. Matematik belli bir seviyedeyse denemelere geçebilirsin. Bilgi Sarmalı, Acil, Paraf'ın denemelerini çözmüştüm. Paraf tam ÖSYM tarzı. Hatta ondan bir tık zor. Matematikte doruk noktasıdır bence.

Fen için pek bir önerim yok. Hiç sevmem fen derslerini. Zaten çok da çalışmamıştım. İstediğim yer tutmazsa fen abanırım sadece.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı