TYT planım nasıl?

Dino Ortolani

Hectopat
Arkadaşlar merhaba bildiğiniz TYT'ye az bir süre kaldı.
Ben bu sene sadece TYT'ye gireceğim kendimi denemek için.
Aklım da şöyle bir fikir var TYT için.
Altyapımın eksik olduğu dersler için temel kitap başlangıç kitabı bitirip.
Sonra sadece deneme çözmek.

İster branş olsun ister genel deneme olsun.

Seneye AYT için de bol bol test kitabı ve deneme çözmek istiyorum.

TYT'te de zaman denemeleri de zaman tutarak çözmeyi hedefliyorum.

Şu an 12.sınıf sözelim ama sayısaldan tercih yapma hedefim var sözel bölümü malum sıkıntı bayağı.

Önerilerinizi fikirleriniz benim için çok değerli.
Hepinize teşekkür ederim 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu an pek iyi değilim yani her dersten aşağı yukarı 10 net civarı oluyor.

Yani ortalama 40 yapıyorsunuz? Türkçe'yi 20-30'a rahat çıkartırsınız. Birazcık da matematik kasarsan AYT'ye de süre kalır.

Güzel de bunları eyleme dökmen lazım, biliyorsun değil mi? Şu ana kadar kaç konu bitirdin, veya kaç kitap bitirdin acaba?

Hocam kolay konulara bakıyorum işte fena olmadığım konuyu daha iyi yapmaya çalışıyorum ama dediğiniz gbi oldupum yerde sayıyorum aslında bir de MSÜ var haftaya günde 7 8 çalışcam haftaya kadar işte.

Yani ortalama 40 yapıyorsunuz? Türkçe'yi 20-30'a rahat çıkartırsınız. Birazcık da matematik kasarsan AYT'ye de süre kalır.
Anladığım kadarıyla tecrübeli bir insansınız, benim sınava girmeme daha 2 yıl var. Daha önce de konu açmıştım ama tekrar burada danışayım istedim, yaz tatilinde 9 ve 10. sınıf konularını bitirmeyi planlıyorum, yani TYT konularını. Hafiften test kitapları ve denemeler ile kademeli şekilde ilerlemek istiyorum. Sizce iyi midir bu plan hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı